Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In de aanloop naar de online uitreikingsavond van de Beauty Award van zondag 25 april aanstaande, heb je al kennis kunnen maken met de genomineerden van de verschillende categorieën. We sluiten de reeks af met de genomineerde schoonheidsspecialisten van het jaar, regio Midden en Oost. Kimberly, Rosanne en Nathalie vertellen je graag wat hen motiveerde mee te doen, waar hun krachten liggen en waarom ze dit vak zo leuk vinden!

Kimberly de Vries, Beauty Villa
Beauty Villa in Ede is voortgekomen uit het volste vertrouwen en ambitie van Kimberly de Vries dat haar salon zou slagen in het geven van schoonheid en zelfliefde aan de klanten. De ambitieuze schoonheidsspecialiste wil haar expertise uitstralen als dé schoonheidsspecialiste van het jaar 2020. Met de persoonlijke slogan ‘de schoonheid van zelfliefde’ valt de salon op een manier op wat andere salons niet doen. “Mijn expertise gaat verder dan het geven van een goede gezichtsbehandeling. Naast schoonheidsspecialiste ben ik mij als ondernemer ook echt gaan ontwikkelen en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om alle ballen hoog te houden, maar toch voor jezelf te zorgen én te houden”, laat de vakvrouw trots weten. Als ondernemer wil Kimberly zich blijven ontwikkelen en graag haar ervaringen van het vak in combinatie met zelfliefde, ondernemen en relaties vastleggen in een boek. Een mooie ambitie! Uiteraard vereist dit van haar zelf ook dat ze goed in balans is en blijft en met haar lichaam en geest hier een voorbeeld in wil zijn.

Rosanne Navis, Salon Adagio
Salon Adagio is een uniek concept in Nederland waar passie voor beauty en muziek samenkomen. Rosanne Navis in jong, ambitieus en heeft veel liefde voor haar vak als schoonheidsspecialiste. Maar daarnaast heeft ze nog een grote passie: piano spelen. En in haar salon komen die twee passies moeiteloos samen. “In mijn salon speel ik voor iedereen een aangepaste medley op de piano tijdens het masker. Dit maakt elke behandeling uniek en persoonlijk”, laat ze enthousiast weten. “Ik doe mee aan de Beauty Award, omdat ik vanaf 0 ben begonnen en binnen één jaar een vaste klantenkring heb opgebouwd. Door mijn enthousiasme, passie, kennis én het unieke concept, heb ik een goedlopende salon en daar ben ik trots op!” Salon Adagio bevindt zich op een prachtige locatie buitenaf en dankzij de matte, poederachtige kleuren die zijn gebruikt in combinatie met zachte materialen oogt het geheel zeer sfeervol. In haar salon richt Rosanne zich op huidverbetering, huidverzorging en make-up. En het winnen van de Beauty Award? Dat ziet ze als een kroon op haar werk!

Nathalie Dauvillier, Cosmetisch Huidinstituut Dronten
De passie voor het vak heeft er altijd al ingezeten, opent de vakspecialiste. “In elk vriendenboekje op de lagere school schreef ik dat ik later ‘schoonheidsspecialiste’ wilde worden. Ik had veel opmaakpoppen, allemaal kindermake-up en mijn nagels lakte ik al met typex toen mijn ouders vonden dat ik nog te jong was voor make-up! Het was dus niet eens een echte ‘keuze’ toen ik vanaf mijn middelbare school een
opleiding moest kiezen. Het was al lang en breed duidelijk wat ik zou gaan doen! Nathalies voorkeur voor behandelingen ligt intensiever dan alleen ontspanningsbehandelingen. Omdat ze daadwerkelijk resultaat wil zien na een behandeling, specialiseerde ze zich na de opleiding in acne, bindweefselmassage en elektrisch ontharen. Sinds 2017 runt ze haar eigen praktijk in Dronten, een salon die ze eigenlijk overnam van haar oude werkgever. Wat maakt haar gelukkig? Het creëren van een rustige sfeer, leergierig blijven en het verwelkomen van haar klanten!

Wil jij zondagavond 25 april ook live meekijken wie de uiteindelijke winnaars van de Beauty Award zullen worden? Laat dan hier je gegevens achter en dan krijg je van ons een reminder wanneer je je kunt registreren!

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen