Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voor de categorie Newcomer of the year kijkt de organisatie naar schoonheidsspecialisten die binnen drie jaar na het behalen van het vakdiploma een eigen salon zijn gestart en minimaal 20 uur per week werkzaam zijn in hun bedrijf. Deze twee genomineerden doen dat met verve en vertellen graag waarom hun deelname aan de Beauty Award zo belangrijk is!

Tamara van der Lee, By Tamaar
We vroegen deze vakspecialist wat er zo mooi is aan de nominatie van de Beauty Award en wat ze ermee gaat doen?
“Het mooie aan de nominatie is, is dat ik nog kritischer naar mezelf en de salon ben gaan kijken. Om competitief te zijn, wordt er een hoog niveau van mij verwacht. Je moet alles tot in de puntjes ontleden om de keuzes die ik maak voor en in mijn salon te onderbouwen. Nu dat ik genomineerd ben, wil ik mijn salon naar een hoger niveau brengen. Vanuit de Beauty Award krijgen we verschillende tips en tools die ik ga inzetten om het volle potentieel uit mijn nominatie te halen. Ook ben ik bezig met een mooie nominatie behandeling, zodat ik het kan vieren met mijn klanten en hun van deze bijzondere gebeurtenis kunnen meegenieten!”

En waarom zou jij moeten winnen?
“Alles begint bij de visie. Deze moet helder zijn. De mijne is kort gezegd totaal gefocust op huidverbetering. Het is voor mij een nieuwe manier van ondernemen. Focussen op het gene wat je het leukste vindt en het beste kan. Dit allemaal zodat je hier de professional in wordt en klanten doelgericht en bewust met hun problemen naar jou komen. De nominatie was voor mij al een enorme eer, maar de Beauty Award winnen zou voor mij echt een droom zijn die uitkomt. Het zou een bekroning zijn op mijn visie, het werk en de kwaliteit die ik lever. Uiteraard hoop ik dat na het winnen van de Beauty Award de salon nog populairder zal worden, waardoor mensen uit de regio Schagen By Tamaar gaan aanschouwen als dé plaats waar je huidproblemen opgelost kunnen worden. Kortom, ik ga er alles aan doen deze award te winnen!”

Sylvana van der Veen, Salon VANA
“Met mijn deelname aan de Beauty Award wil ik laten zien dat het mogelijk is om als jonge vrouw van 22 een succesvol bedrijf te runnen in de beautybranche. Wij zijn een jong en ondernemend bedrijf, dat altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het hele traject van de Beauty Award nu al fantastisch. Ik heb al veel dingen geleerd en ga nog veel meer leren. Dat we nu al genomineerd zijn, is iets om trots op te zijn. De titel gaat een goede boost geven aan de salon en is een kroon op ons prachtige werk. Ik wil groeien en stappen blijven maken. Meedoen aan de beauty Award is natuurlijk dan een geweldige opstap.”

“Waarom ik de Beauty Award zou moeten winnen? Vanaf kleins af aan droomde ik al van mijn eigen salon. Die droom heb ik waargemaakt. Ik ben jong, ondernemend en heb enorm veel passie voor het vak. Ik heb een goed en onderscheidend concept en ontzettend hard gewerkt om te komen waar ik nu sta. En hoe gaaf zou het zijn, om nu deze titel te mogen winnen.”

Wie zou volgens jou die award moeten winnen? Op zondag 24 april worden alle winnaars tijdens een spetterende uitreiking bekend gemaakt. 


De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: onze 5 goudsponsors: Aesthetic Solutions, Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics en Klapp Cosmetics, onze 3 zilversponsors: Germaine de Capuccini, Gharieni Nederland en Superboost Skin Expert en onze 5 bronssponsors: Beauty2People, Cidesco Sektie Nederland, De Huidprofessional, U-Consultancy en UNG Cosmetics.

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen