Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nog ruim een week te gaan en dan wordt er bekend wie zich winnaars van de Beauty Award 2022 mogen noemen! En inmiddels begint de spanning aardig te stijgen. Niet in de eerste plaats voor wie de awards mee naar huis mogen nemen, maar vooral ook of de ultieme outfit al is aangekocht. Sommigen hebben de galajurk, inclusief schoenen en accessoires al klaar hangen, anderen zijn nog naarstig op zoek. Eén ding is zeker: het belooft een spetterende uitreiking te worden! Ben jij er ook bij? In dit artikel stellen we de drie beste schoonheidsspecialisten van regio Zuid aan je voor!

Suzanne Brouwers, Schoonheidssalon Parlour
Ze ging zonder al teveel verwachtingen het traject van de Beauty Award in, omdat het zo’n leuk en enorm leerzaam proces is en ze daar ook al erg veel voldoening uit haalde. En toen werd Suzanne genomineerd! “Blijdschap, dankbaarheid en trots wisselen elkaar af. Een heerlijk gevoel!” Wat motiveerde haar om mee te doen? “Mijn motivatie was om te laten zien dat ik ons prachtige vak enorm serieus neem, om zo te bereiken wat ik iedereen gun: een mooi huid, een huid waar je je helemaal fijn bij voelt, die je extra zelfvertrouwen geeft en die je laat stralen. Ik heb de afgelopen jaren vele trainingen gevolgd en ben mezelf op diverse fronten blijven ontwikkelen. Dit om de professionele schoonheidsspecialiste te zijn die ik nu ben, en de salon te hebben zoals hij nu staat. De salon waar huidverbetering en ontspanning samen komen, en waar we met prachtige producten en behandelingen werken aan ieders mooiste huid. Deze nominatie is echt een kroon op mijn werk, want hoe mooi is het om bij de top 3 beste schoonheidsspecialistes van Zuid Nederland te behoren?!”

Soraya Kivits, Beautie schoonheidssalon en pedicure
‘Wat is er zo mooi aan een nominatie van de Beauty Award en wat ga je ermee doen?’
“De nominatie voor de top 3 in regio Zuid voelt heel speciaal. Zo bijzonder om dat uit te mogen dragen en daarmee erkenning te krijgen voor mijn gepassioneerde werk en visie. Ik wil altijd het maximale uit mezelf halen. Ik heb via sociale media bekend gemaakt dat ik genomineerd ben. Verder wil ik mijn klanten en volgers meenemen tijdens dit avontuur. Ook ben ik bezig met het samenstellen van een speciale Beauty Award behandeling en mooie acties voor mijn trouwe loyale klanten.”

‘Waarom zou jij de Beauty Award moeten winnen en wat hoop je ermee te bereiken?’
“Ik wil de Beauty Award heel graag winnen als erkenning voor al mijn harde werken. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken en behandelwijzen. Deze wil ik graag eigen maken en toepassen in mijn salon. Ik volg regelmatig cursussen en houd mijn vakkennis up to date, stel nieuwe
behandelingen samen zodat ik mijn vak met veel passie kan blijven uitvoeren. Ik hoop andere schoonheidsspecialisten hiermee te inspireren om door te leren en zoveel mogelijk vakkennis op te doen, zodat we al onze klanten goed en professioneel kunnen blijven behandelen.”

Ine Peters, Natuurlijk Mooi
Hoe blij is Ine met haar nominatie? “Ik had er vertrouwen in om genomineerd te worden, maar naarmate we langer moesten wachten nam de onzekerheid de overhand. Ik ben dan ook erg blij en trots dat ik genomineerd ben. Ook voel ik een enorme dankbaarheid voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij hebben. Samen hebben we veel stappen gezet. Ik ben van ver gekomen en besef mijn nominatie nog nauwelijks. Het voelt als een droom die nu mogelijk gaat uitkomen.”

En waarom zou jij de Award mee naar huis moeten nemen?
“Door het unieke concept dat ik aanbied, ben ik van mening dat ik de Beauty Award verdien. Zo gebruik ik niet alleen groene producten, een holistische benadering en specialistisch handwerk, maar onderscheid ik mij ook door de manier waarop ik mijn klanten begeleid naar het beste resultaat. Vanuit mijn hart, met oprechte interesse, kennis, liefde en vertrouwen, werk ik elke dag in vrijheid met de fijnste klanten. Met het winnen van de Beauty Award hoop ik meer mensen te kunnen bereiken die hun huid willen verbeteren met natuurlijke, gezonde producten. Ik wil aan iedereen laten zien dat er een alternatief bestaat om er goed en jong uit te blijven zien. Geen quick fix maar duurzame huidverbetering met de kracht van de natuur. Verder hoop ik collega’s te inspireren om vanuit je hart, vertrouwen en intuïtie je salon te runnen. Het zou zo mooi zijn als dit jaar een groene salon de Beauty Award wint!”

Wie zou volgens jou die award moeten winnen? Op zondag 24 april worden alle winnaars tijdens een spetterende uitreiking bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Er zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar!


De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: onze 5 goudsponsors: Aesthetic Solutions, Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics en Klapp Cosmetics, onze 3 zilversponsors: Germaine de Capuccini, Gharieni Nederland en Superboost Skin Expert en onze 5 bronssponsors: Beauty2People, Cidesco Sektie Nederland, De Huidprofessional, U-Consultancy en UNG Cosmetics.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen