Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De Beauty Award kent maar liefst 7 categorieën en tijdens de niet te missen gala-uitreikingsavond op zondag 24 april aanstaande worden de winnaars bekend gemaakt. In ons eerste artikel vertelden de genomineerde schoonheidsspecialisten regio West hun verhaal, in het daaropvolgende artikel lieten we de ondernemers van Salon groot aan het woord. Dit keer reizen we af naar het hoge Noorden, naar Kollum en Heerenveen om precies te zijn. Hoe bereiden zij zich voor op dé avond en het eventueel winnen van de award?

Elina Zeldenrust

Elina Zeldenrust, Elina’s salon
De redactie vroeg Elina wat haar verwachting is nu ze is genomineerd en wat haar motivatie was om mee te doen. Dit is wat ze antwoordde: “Zo enorm trots voel ik me. De reis die ik tot nu toe al heb mogen maken, vond ik al zo waardevol. Het maken van het boek was een verrijkende ervaring en hieruit heb ik mijn groeimomenten gehaald. Toen kwam de mystery guest en werd het wel heel echt. Weer een stapje dichterbij. Of ik tussen de genomineerden zou zitten, liet ik op me afkomen met een goed gevoel. Met als resultaat genomineerd als beste schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord. Een moment van stilte en een traantje van trots. Ik zit er gewoon bij.”

“De Beauty Award heeft mij altijd geïnspireerd. Een afslag durven nemen om mezelf te laten zien als professional, mijn eigen pad volgen en het vertrouwen hebben dat dit het juiste is. Dit te delen voor het kritische oog, om in ieder geval mooie feedback te ontvangen en daarvan te groeien. De nominatie voor de Beauty Award voelt groots. Een bevestiging voor mij als vakvrouw. Het geeft mij de kans om mezelf te laten zien en te groeien door deze reis te maken. De juiste keuzes te maken door feedback van professionals te ontvangen en weer een stappen te durven zetten naar de toekomst.“

Karin de Vries

Karin de Vries, Karins Schoonheidssalon
Wat was jouw motivatie om mee te doen aan de Beauty Award?
“Ik heb echt een hele mooie salon die uitgegroeid is naar een begrip in de regio. Dan wil je toch wel heel graag erkenning voor je 13 jaar harde werken. Een soort bevestiging dat je goed werk aflevert. De Beauty Award winnen is echt de bekroning op je werk!”

Wat is er zo mooi aan een nominatie van de Beauty Award en wat ga je ermee doen?
“Het is sowieso al een heel mooi traject om aan mee te doen. Je leert er veel van. Je kijkt kritisch naar jezelf en naar je bedrijf. Als je genomineerd bent weet je dat je bij de top hoort. De nominatie ga ik echt gebruiken voor mijn social media kanalen maar ook ga ik adverteren en flyeren dat ik genomineerd ben om nog meer naamsbekendheid te krijgen zodat iedereen weet wie ik ben haha!”

Waarom zou jij de Beauty Award moeten winnen en wat hoop je ermee te bereiken?
“Ik onderneem echt vanuit mijn passie voor liefde voor de huid. Ik leg echt mijn ziel en zaligheid in mijn werk. Als je je werk zo ontzettend leuk vindt voelt het ook niet als werken. Wat is er mooier om van je hobby je werk te maken? Wat ik er graag mee zou willen bereiken is de grootste en beste salon uit mijn regio te worden. Dat niemand meer om mij heen kan en dat het uiteindelijk nog meer klanten gaat opleveren.”

Wie zou volgens jou die award moeten winnen? Op zondag 24 april worden alle winnaars tijdens een spetterende uitreiking bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Bestel dan nu vast je tickets!


De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: onze 5 goudsponsors: Aesthetic Solutions, Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics en Klapp Cosmetics, onze 3 zilversponsors: Germaine de Capuccini, Gharieni Nederland en Superboost Skin Expert en onze 5 bronssponsors: Beauty2People, Cidesco Sektie Nederland, De Huidprofessional, U-Consultancy en UNG Cosmetics.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen