Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Volgend weekend start de najaarsbeurs Beauty Trade Festival, het moment om het nieuwe beautyseizoen in te luiden. Beautyspot.nl heeft een toffe stand, samen met de Beauty Awards. Je vindt ons op standnummer 1J120, tussen de Main Stage en de Nail Stage in. 

Kom theedrinken met de redactie

We nodigen je graag uit voor een kop thee van onze beursbuurman de Theetuin! Kom even bij op de relaxte zitzakken in de stand, klets met het redactieteam, Meet & Greet de Beautyspotters en vertel ons hoe we dit mooie digitale platform nog beter kunnen maken voor jou. De Meet & Greets met onze beautyspotters zijn op zaterdag van 10.30-12.00 uur en op zondag en maandag van 13.30-15.00 uur, maar je kunt natuurlijk de hele dag op de stand terecht. 

Tips voor inschrijvingen Beauty Award

Overweeg je om mee te doen aan de Beauty Award 2018? De inschrijvingen voor de prestigieuze vakprijzen voor schoonheidsspecialisten zijn geopend. Op de stand van Beautyspot.nl & Beauty Award krijg je praktische tips & tricks om met je inzending de jury te imponeren. Je krijgt alle info over de wedstrijd en kunt je vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen tijdens de Meet & Greet met winnaars van 2017: Maaike van Helmond & Marijke Dikkerboom en met oud-juryvoorzitter Yvon Drop. Op zaterdag van 13.30-15.00 uur en op zondag en maandag van 10.30-12.00 uur. Prepare yourself to become a winner!

Comments


Gerelateerde artikelen