Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Word je ook zo moedeloos van alle fabels die je om je heen hoort over cosmetica? Wij ook? Daarom start Webecos in aanloop van ons 60-jarig jubileum met de opvallende campagne ‘Zonder Sprookjes’. Een campagne die bedoeld is om het eerlijke verhaal over skincare en beauty te vertellen. Maar ook een campagne die je als schoonheidsdeskundige meer omzet moet opleveren. Een van die acties is een opvallende radiocampagne waarbij jij een belangrijke rol speelt.

Op de radio
Vanaf 16 oktober zal onze radiocampagne Zonder Sprookjes veelvuldig te horen zijn op onder meer Sky Radio en Radio 538. Daarin maken we op een opvallende manier reclame voor de nieuwe Webecos Essential Box die online te bestellen is. Deze box heeft de vorm van een boek en heeft als titel Een boek zonder sprookjes. In het boek zitten drie essentiële skincare-producten. Maar ook een bon die 15 euro korting geeft op een schoonheidsbehandeling in de salon die met Webecos werkt. De kans is dus heel groot dat jouw salon veel klanten krijgt die op je salon afkomen vanwege de radioreclame. Wees dus goed voorbereid 😉 Uiteraard kun je deze box ook in je salon verkopen en demonstreren.

You’re invited!
Los van de radiocampagne vieren wij ons jubileum met nog een ander evenement. En omdat wij bijna jarig zijn, trakteren we. Niet met cadeautjes, maar met meer omzet voor jouw salon. Wij organiseren namelijk het interessante seminar ‘Zonder Sprookjes’. Een seminar over eerlijke cosmetica, waarin we afrekenen met de fabels rondom skincare en beauty. Maar ook over meer omzet maken en over meer klanten via social media. Tijdens het seminar reiken wij je vele tips en methodes aan om uw omzet te verhogen. Het seminar is voor elke schoonheidssalon toegankelijk, je hoeft dus niet per se Webecos klant te zijn. Kijk voor meer informatie op www.seminarzondersprookjes.nl.

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen