Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vandaag de dag wordt er een veelvoud aan massages aangeboden, variërend van helende massages tot ontspannende massages. Een minder bekende massagevorm is de ‘metamorfose massage’. Maar wat is dit precies voor een massage en is dit een massagevorm die jij kunt toepassen in jouw salon?

Wat is metamorfose massage?

Metamorfose massage is een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei. Dat klinkt aan de ene kant wat zweverig en tegelijkertijd ingrijpend. Niets is minder waar, want een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te kunnen maken. Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De massage is niet alleen geschikt voor volwassenen, zwangere vrouwen of terminaal zieke mensen, maar is ook heel geschikt voor (jonge) kinderen met een stoornis als ADHD, autisme of hypersensitiviteit. Deze kinderen kunnen het tempo van het dagelijks leven vaak niet goed bijbenen, wat lijdt tot frustraties. Deze zachte vorm van massage werkt voor deze groep kinderen fijn en rustgevend.

Aangeleerde patronen kunnen belemmeren

De metamorfose massage is ideaal voor mensen die klachten hebben zonder te weten waar deze vandaan komen. Zo kunnen mensen die in hun jeugd niet geleerd hebben voor zichzelf op te komen, daar in hun verdere leven last van hebben. Dit uit zich in bindingsangst, onzekerheid of een minderwaardigheidsprobleem. Gedurende je leven komen daar verschillende ervaringen bovenop die je kunnen belemmeren in je denken en handelen. Dankzij deze massagevorm kan dit patroon doorbroken worden en krijg je meer inzicht in je dagelijkse doen en laten, waardoor een verandering in je levenshouding kan ontstaan.

Ontspannende en doeltreffende massage

De metamorfosemassage helpt dus niet alleen bij psychische klachten, maar geeft juist ruimte om te durven veranderen. Verder werkt het erg ontspannend dankzij de lichte aanrakingen. Bovendien is het voordeel van deze behandeling dat iemand niet hoeft te praten over moeilijke ervaringen of tegenslagen in het leven. De massage is een heel zachte, maar de uitwerking is vaak enorm groot! Deze massage kan dan ook voor iedereen een nieuwe stap in het leven zijn.

Metamorfose massage in de salon?

In onze hectische maatschappij ziet niet iedereen kans om zowel lichaam als geest volledig tot rust te laten komen. Een regelmatige goede, professionele metamorfose massage kan dan uitkomst bieden en zorgen voor de broodnodige ontspanning die ieder mens nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren. Wil jij dit ook in jouw salon aanbieden? Volg dan een cursus of opleiding metamorfose massage.  

0

Reacties


Gerelateerde artikelen