Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Medik8 lanceert haar eerste lipbalsem

Lippen worden vaak vergeten en verwaarloosd. Zeker in de koude wintermaanden hebben de lippen vaak veel te lijden. Om die reden lanceert Medik8 haar eerste lipbalsem: Mutiny.

De formule

Dit is een snel absorberende formule op basis van squalaan voor intensieve verzorging. Deze lipbalsem zorgt er voor dat de verloren lipiden worden aangevuld, waardoor de natuurlijke genezing wordt ondersteund. De lippen blijven hierdoor langdurig gehydrateerd en voelen zacht en soepel aan.

Veel lipproducten bevatten occlusieven, zoals vaseline. Helaas, vormt dit een nepbarrière voor de lippen, waardoor het op lange termijn niet de gewenste verbetering geeft. Medik8 heeft daarom gekozen voor ingrediënten zoals squalaan, duindoornolie en hyaluronzuur.

Wist je dat..

Wist jij al dat duindoornolie de enige plantaardige bron met volledig omegaprofiel is, wat zorgt voor langdurige hydratatie.

Lancering

Dit is nog maar het begin. Medik8 lanceert in 2020 weer veel nieuwe producten. Zo blijven we onszelf constant verbeteren, zodat iedereen kan genieten van Beautiful Skin For Life! Wil jij graag meer weten over Medik8? Vraag dan vrijblijvend informatie aan door een mail te sturen naar info@medik8.nl of klik hier.

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen