Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De MB Premiumliner is het nieuwste apparaat van MB Cosmetics en biedt als extra’s:

  • verbeterde, unieke lichtgewicht pigmentatiepen (handstuk)
  • geschikt voor meso-therapie
  • moderner ontwerp
  • tril- en geluidsarm
  • digitaal besturingssysteem te bedienen met tiptoetsen
  • verschillende naaldsnelheden
  • optioneel: Cool Spot module voor plaatselijke verdoving

 

Pigmenten
Voor een perfecte permanente make-up kan je niet zonder de beste pigmenten. De pigmenten van MB Cosmetics voldoen aan de strengste Nederlandse en Europese normen. De kleurstelling en  kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit. De speciale toevoegingen zorgen voor steriele en stabiele kleuren en sluit verkleuringen uit. De pigmenten drogen niet uit en zijn onderling uitstekend mengbaar. De huid verdraagt de kleuren optimaal. Uiteraard zijn de pigmenten voorzien van duidelijke (INCI) coderingen en voldoen ze aan de eisen en wettelijk verplichte informatie van de Keuringsdienst van Waren en de GG&GD.

Naaldmodules
MB Cosmetics biedt een complete serie naaldmodules , die speciaal ontwikkeld en gepatenteerd zijn voor het aanbrengen van permanente make-up. Je kan kiezen uit 10 verschillende naaldconfiguraties, van 1 punts tot 11 punts. Alle modules zijn individueel en steriel verpakt. De naaldmodules zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zeer nauwkeurig worden afgesteld. Op deze manier worden de pigmenten precies op de juiste diepte ingebracht en leveren ze constante kwaliteit.

Meso-therapie
Met ons nieuwste apparaat kan je twee toepassingen met één apparaat doen. Met de speciale meso naaldmodules maak je vele microfijne gaatjes in de huid, waardoor je eenvoudig hoog geconcentreerde werkstoffen aan de huid kunt toevoegen.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze producten of opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande buttons.

Comments


Gerelateerde artikelen