Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Maternatura biedt hoogwaardige cosmetica met biologische en milieuvriendelijke ingrediënten gecertificeerd door het ICEA en Vegan OK. De Maternatura producten bevatten geen kleurstoffen of parfums en gebruikt als conserveringsmiddel:  plantaardig  grapefruit extract, Vitamine A,E en C en essentiële olië.

Maternatura werkt samen met de meest gespecialiseerde natuurlijke en biologische cosmetica laboratoriums van Italië, die samen met de Universiteit van Ferrara voor de ontwikkeling van nieuwe formuleringen en innovatieve en gecertificeerde eco-biologische producten zorgen.

Duurzaamheid
Wij geloven in een betere wereld waar duurzaamheid het ‘Nieuwe” uitgangspunt is. Het uitgangspunt van Maternatura is gebaseerd op ecologische duurzaamheid, er is gebruik gemaakt van 100% FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd gerecycled papier voor de verpakkingen.

Veiligheid
We geloven in het belang van het gebruik van veilige producten die gecertificeerd zijn als biologisch en milieuvriendelijk; We geloven ook dat het belangrijk is om mensen de voordelen van dit soort producten te laten zien. Maternatura producten zijn niet getest op dieren en ze zijn vrij van: parabenen, paraffine, minerale oliën, GGO's, SLS ,SLES en DEA. Maternatura producten zijn dermatologisch getest (nikkelvrij <0,00001%) voor het welzijn van alle huidtypes en zelfs voor de meest gevoelige huid.

 

Biologisch en Eco-Vriendelijk
Maternatura's cosmetische producten zijn zeer voedzaam omdat ze opgebouwd zijn van wilde of biologisch geteelde planten, bloemen en vruchten. Onze ingrediënten zijn biologisch en Eco-vriendelijk en zijn bekroond met de ICEA en Vegan OK certificeringen. ICEA (milieu- en ethische Certification Institute) is een consortium die dat controleert en certificeert voor bedrijven die hun activiteiten uitvoeren ten goede van mens en natuur. ICEA certificering is op internationaal niveau en dankzij de strikte dermatologische testen staat het garant voor het gebruik van zuivere en dermo-compatibele ingrediënten, geschikt voor de gevoelige, intolerante en allergische huidtypes. In feite biedt Maternatura dermatologisch geteste, natuurlijke, milieuvriendelijke en biologische actieve ingrediënten, en 100% pure essentiële oliën. Onze producten zijn volledig vrij van potentieel schadelijke stoffen en de biologische productie methode houdt rekening met het gehele eco-systeem, de bescherming van het welzijn van het milieu, mensen en dieren.

Maternatura producten respecteren de huid en het milieu en zijn vrij van;

 

Parabenen
Paraffine
Minerale oliën
GGO's
SLS en SLES
DEA
Maternatura producten zijn 100% made in Italy, ze zijn niet getest op dieren en ze bevatten geen dierlijke ingrediënten

Wat maakt het verschil? Onze plantaardige oliën zijn koud geperst. De natuur biedt stoffen die essentieel zijn voor een gezond lichaam : "essentiële vetzuren". Celmembranen zijn voornamelijk opgebouwd uit "essentiële vetzuren" die ons lichaam zelf niet bevat. Ze kunnen alleen worden gevonden in koudgeperste plantaardige olie, en daarom spelen zij een essentiële rol in het herstel van de cellen. Dit is het geheim achter de buitengewone doeltreffendheid van onze producten.

Wil je meer informatie over deze lijn bezoek dan onze website: www.lakshmi.nl

of

neem contact met ons op en ontvang een gratis informatiepakket van de MaterNatura lijn met: samples, brochures en een prijslijst.

Lakshmi Import 

Mail: info@lakshmi.nl

Telefoon: 070-5179588

Comments


Gerelateerde artikelen