Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat is het?
Marini Juveneck is een revolutionair en baanbrekend product, specifiek voor de kwetsbare hals huid. Deze Anti-Aging Neck Cream is de perfecte aanvulling op elk thuis verzorgingsprogramma voor algehele huidverjeugdiging.

Wat maakt het uniek?
Deze revolutionaire en medisch bewezen oplossing combineert krachtige Anti-Aging en de huidvoedende ingrediënten voor een drastisch jonger, gladder en meer geprofileerde hals.

Voor wie is het bedoeld?
Iedereen die waarde hecht aan een mooier, stevige halshuid.

Waarom zou ik het moeten gebruiken?
Om het doel te kunnen bereiken van  lifting, versteviging, Anti-Aging, textuurverbetering en helderheid van de huid. 

Hoe moet ik het gebruiken?

Zowel ’s morgens als ’s avonds, nadat de huid grondig is gereinigd.

“Je hals is één van de gedeeltes van je lichaam dat het snelst veroudert, maar vaak wordt vergeten”
Het delicate nek gebied is zeer gevoelig en verraad vaak op ongewenste wijze de leeftijd. Het is één van de eerste gebieden waar tekenen van tijd zich manifesteren. Ongeacht de zorg die men heeft voor de huid op het gezicht, zullen de horizontale plooien, de textuur verandering, rimpels en verlies aan definitie langs de hals en kaaklijn de algehele uitstraling van het individu verouderen. Marini Juveneck voldoet aan een behoefte in de professionele huidverzorging markt voor een halsverjonging product dat dramatisch zichtbare voordelen heeft en wordt ondersteund door klinisch onderzoek.  Marini Juveneck is de perfecte aanvulling op elke thuis huidverzorging programma voor totale huidverjonging. 

Klinische studie
Een klinische studie, uitgevoerd door dermatoloog  Leslie Baumann, op 71 proefpersonen, gedurende een periode van 12 weken, vertoonde een significante verbetering en een hoge algemene tevredenheid. Proefpersonen merkte een breed scala aan verbeteringen, waaronder een statistisch significante verbetering van de hydratatie, huid textuur, vermindering van rimpels en het uiterlijk van elasticiteit op de hals en kaaklijn. Meer dan 94% van de proefpersonen reageerden dat ze een verbeterde structuur met een gladdere en zachtere huid waarnemen. 78% merkte verbetering met de versteviging op de kaaklijn. 

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen