Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Marine collageen is het mooiste collageen dat men momenteel in beauty instituten toepast voor rejuvenation behandelingen. Soms als extra treatment in de manuele behandelingen, vaak als een rustgevende, verstevigende of zuiverende nabehandeling na toepassing van diverse salon apparatuur. BeautyFace collageen is 3000 x kleiner dan huideigen collageen en trekt door tot in de diepere huidlagen. Met 12 verschillende soorten is er altijd een passende keuze voor je cliënten. Naast deze kant en klare salontreatment bestaat een unieke home spa package en oogmasker. Te verkopen of in te calculeren ter nabehandeling thuis.

Meer informatie via info@bfmasks.com of vraag een inlogecode voor de web shop om rond te neuzen en prijzen te bekijken. De grootste collectie maskers voor diverse niveau's van behandelingen. 

BeautyFace collageen maskers zijn vrij van parabenen, SLS,  SLES, chemische geur- of kleurstoffen. De vrolijke kleurtjes? Gewonnen uit natuurlijke extracten als sinaasappel en algen. De zachte geur is afkomstig van plant- en fruitolie. Het restant serum (alle behandelingen zijn kant en klaar voorbevochtigt) in de verpakking is nog toepasbaar in de massage.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen