Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

MARC INBANE heeft ook dit jaar weer een exclusieve zomeractie.

Bij aankoop van de Natural Tanning Mousse, Natural Tanning Spray (200ml) of Perle de Soleil ontvang je MARC INBANE’S Award-winning Black Exfoliator ter waarde van € 34,95 gratis!

De Black Exfoliator is een gezichtsscrub die opgebouwd is uit natuurlijke koolstof die de huid een verhelderende impuls geeft en laat stralen. De zwarte scrub reinigt de huid effectief, verjongt de hoornlaag en verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huid. Scrubben voor het tannen egaliseert de huid en zorgt voor een langer behoud van je teint.

Het exclusieve voordeel en de unieke werking per product op een rij:

  • Natural Tanning Mousse + Black Exfoliator € 74,90 €39,95
    De innovatieve Award-winning Natural Tanning Mousse werkt als een superieure moisturizer en breng je eenvoudig aan met de MARC INBANE glove. Door de toevoeging van het unieke 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW dringt de mousse door tot in de diepere huidlagen, verbetert de huidstructuur en stimuleert de vorming van Collageen. Tot 9 dagen geniet je van een egale, zongebruinde huid.
  • Natural Tanning Spray + Black Exfoliator € 74,90 € 39,95
    De iconische Award-winning Natural Tanning Spray is gemakkelijk zelf aan te brengen en is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten. De spray droogt snel en zonder vlekken en geeft tot 5 dagen een natuurlijke egaal gebruinde teint.
  • Perle de Soleil + Black Exfoliator € 69,90 €34,95
    De multi Award-winning bruiningsdruppels van Perle de Soleil meng je met je favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème. Voor een gezonde gloed gebruik je 2 à 3 druppels en voor een stralende zonovergoten teint 4 à 5 druppels. Tot 3 dagen genieten een natuurlijk ogende zomerse teint op maat dankzij de 4-voudige tanningtechnologie.
0

Reacties


Gerelateerde artikelen