Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

MARC INBANE introduceert "le petit"

Dit nieuwe familielid bestaat uit de natural tanning spray (50ml) en onze rijkelijk hydraterende black exfoliator (6ml). Deze praktische set garandeert uw liefde voor een natuurlijke teint en zorgt dat uw huid stralend blijft wanneer u onderweg bent.

 

MARC INBANE le petit is:

  • Een compact formaat om makkelijk mee te nemen
  • Een aantrekkelijke introductieset om Marc Inbane’s natural tanning spray te ontdekken
  • Een verwennerij voor uzelf of een bijzonder cadeau

Beschikbaar: per direct!

MARC INBANE natural tanning spray
Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben. De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. MARC INBANE natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, dermatologen en visagisten.

MARC INBANE black exfoliator
Een rijk hydraterende gezichtsscrub, die de huidteint
een verhelderende impuls geeft en laat stralen.
Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens het gebruik, de extreem hoge antibacteriële werking, verjonging van de hoornlaag en de combinatie van exclusieve ingrediënten uit de natuur.

De scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan een spraytan, egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine teint.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen