Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

MARC INBANE gift set

MARC INBANE heeft een limited edition gift set ontworpen. Deze elegante set bevat alles wat u nodig heeft om het hele jaar door een mooie, natuurlijk gebruinde huid te creëren en te behouden.

Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op deze luxe gift set.

Deze prachtige limited edition gift set bestaat uit:

  • 1 x MARC INBANE natural tanning spray 200 ml
  • 1 x MARC INBANE glove

Over MARC INBANE:

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end verkoopkanalen.

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je toch te maken met schadelijke UV stralen.

Met dit in gedachten is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

Een unieke tanning spray verrijkt met een boeket aan natuurlijke ingrediënten.

De originele MARC INBANE natural tanning spray

Geïnspireerd door authentieke ingrediënten ontwikkelde MARC INBANE de originele tanning spray. MARC INBANE gebruikt natuurlijke ingrediënten, en veilige alternatieven voor componenten die in de natuur niet voorhanden zijn. De natural tanning spray is ontworpen voor frequent gebruik voor zowel gezicht als lichaam(ongeveer 60 keer te gebruiken voor gezicht en decolleté).

MARC INBANE glove

Speciaal voor onze natural tanning spray hebben wij een glove ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van je benen en armen) zelf eenvoudig aan te kunnen brengen.

Je brengt de natural tanning spray aan op de glove en verspreidt hiermee heel makkelijk de vernevelde mist op de huid. Breng gelijkmatig aan zodat de gehele oppervlakte van de glove gevuld is. Wrijf met vloeiende, snelle, bewegingen over de gewenste lichaamsdelen. De spray trekt vervolgens mooi en egaal in de huid en zorgt voor een prachtig gebruinde teint.

De glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.

Comments


Gerelateerde artikelen