Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

MARC INBANE elegance
Een toonbeeld van tijdloze elegantie

MARC INBANE’s elegance set bevat een selectie van luxueuze tanning-producten. Het is een ideale introductie-set voor wie het hele jaar door wil stralen met een gelijkmatige teint en een natuurlijke gloed.

Deze luxe set bevat:
1 x MARC INBANE natural tanning spray 200ml 
1 x MARC INBANE powder brush
1 x MARC INBANE glove
1 x MARC INBANE black exfoliator 75ml
1 x MARC INBANE luxe toilettas (handgemaakt)

Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op deze elegante set. 

MARC INBANE natural tanning spray
De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. Is geschikt voor alle huidtypes en gehele lichaam, droogt snel en zonder vlekken, geen schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank en geeft tot 5 dagen een vakantiekleur!

MARC INBANE powder brush
Een ronde kwast met een platte bovenkant die zich feilloos aanpast aan de contouren van het gezicht. Perfect in combinatie met de natural tanning spray voor bijvoorbeeld corrigeren wanneer te enthousiast gesprayd of een plekje gemist, om te egaliseren en/of voor het aanbrengen van contouren.

MARC INBANE glove
Speciaal voor het aanbrengen van de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van je benen en armen). Kan ook gebruikt worden voor gezicht en décolleté. Wasmachinebestendig tot 30°C.

MARC INBANE black exfoliator
Een rijk hydraterende gezichtsscrub die de huidteint een verhelderende impuls geeft en laat stralen. De scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan een spraytan egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine teint.

Comments


Gerelateerde artikelen