Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

MET DEZE LOOK MAAKT MALU WILZ EEN STATEMENT

De betoverende kleuren van de TIMELESS BEAUTY-collectie spreken direct de grootste en financieel daadkrachtigste doelgroep in de salon aan: de ‘Best Ager’. Meestal durven de ‘Best Ager’- klanten zich niet te conformeren aan looks en make-uptrends. De ‘Best Agers’ staan vaak kritisch tegenover make-upproducten. Vaak hebben ze al slechte ervaringen gehad, die er voor zorgen dat ze er ouder uitzien.

Met de lente- en zomerkleuren wil Malu Wilz deze onzekerheden overwinnen en de focus leggen op het segment decoratieve cosmetica  bij deze doelgroep. De trendkleuren zijn zo gekozen, dat ze de schoonheid van iedere leeftijdscategorie tot zijn recht laten komen.

De LONGWEAR EYESHADOW PENNEN zijn perfect voor de ‘Best Ager’ en de hiermee samenhangende probleemgebieden geschikt. De zachte pasteltinten ‘iced latte’ en ‘sunset glory’ komen ook bij overhangende oogleden over als glamoureuze accenten. Ze laten zich ook perfect met de EYE SHADOWS  ‘lilac grey’ en ‘smoky blue’ combineren tot een adembenemende oogmake-up. Drie frisse kleuren lippenstift en de nieuwe gloss met funfactor toveren de lippen om tot een ware sensatie. De stimulerende HOT LIP MAXIMIZER zorgt met rode peper extracten voor optisch volume. Nieuw in de collectie is ook de SATIN GLOW BLUSHER met een mooi design.
Zachte pigmenten laten de wangen met een natuurlijke subtiele GLOW stralen en geven ze een frisse uitstraling.

Ga direct naar de site van Haparko Cosmetics om deze look beter te bekijken.

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen