Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De make-up looks van de internationale catwalks zijn deze zomer ingetogen of uitgesproken! Zo wordt bijvoorbeeld de eyeliner in een uitdagende kleur fantasievol aangebracht waardoor er verfrissende nieuwe looks ontstaan. Ook kun je je vast voorbereiden op kleurrijke oogschaduw en een sprankelende huid. En hopelijk krijgen de lippen straks ook weer de aandacht die ze verdienen en mogen we ze zonder mondkapje weer laten zien. Met deze originele en sprekende make-up kunnen zelfverzekerde vrouwen een duidelijke statement maken op momenten dat ze dat nodig vinden. Daarnaast zien we dat de natureltrend in 2015 ook weer doorzet, maar deze is wat minder perfectionistisch dan de afgelopen jaren. En dat maakt het make-up thema voor 2021 gemakkelijk: go nude, go colorful or go home.

#1 Dewy skin
Dewy skin is echt dé trend: een mooie, glanzende huid zonder dat het vet lijkt natuurlijk. De sleutel voor die gezonde blos op je wangen is eigenlijk simpel: zorg dat je huid goed gehydrateerd is. Kies voor een perfecte moisturizer en neem afscheid van de matte poeder. Nog een paar tips: drink voldoende water, ga sporten, een uurtje eerder naar bed en veeg je gezicht niet droog, maar beter deppen.

#2 Go ‘au naturel’
Hoewel we in de coronatijd juist behoefte hebben om uit te pakken, hebben we ook de perfecte beauty look voor thuis: zo natuurlijk mogelijk. Met minimale make-up producten een verzorgde maar natuurlijke look te creëren. Bij deze look is het belangrijk dat de basis licht is en je hoeft niet perse elk vlekje of pukkeltje te verbergen. Houd het juist natuurlijk!

#3 Gekleurde eyeliner
Deze make-up trend is gelukkig niet moeilijk, mits je de wing goed onder de knie hebt. Je kunt het net zo gek of uitdagend maken als je zelf wilt: een klassieke wing in een beetje kleur of een dramatische eyeliner waarmee je echt een statement maakt.

#4 Fashionable lippen
Na het dragen van de mondkapjes, mogen de lippen straks hopelijk weer de aandacht krijgen die ze verdienen. En waarom dan niet prachtig rood? Rood is nog steeds een hit en je look krijgt meteen een krachtige vibe. Iets te heftig voor jou? Perzikkleurige lippen doen het ook fantastisch!

#5 Knallende kleuren
Dit jaar kunnen we wel wat kleur gebruiken en dat gaan we niet alleen terug zien in de eyeliners ,maar ook in de oogschaduw. Roze, geel, paars of oranje: alle feel-good-tinten zijn welkom. Een trend die helemaal viral gaat op Instagram is blauwe make-up. Experimenteer met blauwe oogschaduw en eyeliner, hoe gedurfd ook!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen