Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De make-up looks van de internationale catwalks zijn in 2015 creatiever en artistieker dan alle voorgaande jaren. Zo wordt bijvoorbeeld de eyeliner of mascara op fantasievolle wijze aangebracht waardoor er verfrissende nieuwe looks ontstaan. Met deze originele en sprekende make-up kunnen zelfverzekerde vrouwen een duidelijke statement maken op momenten dat ze dat nodig vinden. Daarnaast zien we dat de natureltrend in 2015 ook weer doorzet, maar deze is wat minder perfectionistisch dan de afgelopen jaren. Imperfecties mogen weer gezien worden. En dat maakt het make-up thema voor 2015 gemakkelijk: go bold, go nude or go home. Volg ons op Pinterest voor de laatste make-uptrends

Spelen met de eyeliner

De eyeliner wordt in 2015 op een zeer vernieuwende wijze toegepast. Zo zagen we dat er bij Dior geen eyeliner werdt aangebracht, maar een stukje satijn dat als eyeliner gebruikt wordt. Geen kleur, vorm of techniek is te wild voor deze lente. Van dikke zwarte winged eyeliner tot een neon eyeliner, van glitter tot een fel gekleurd oogpotlood op de binnenste oogleden.

eyeliner satijnSatijnen eyeliner bij Dior

 

Reversed cateye

 

By Ellis Faas, Thalia de Jong, I LOVE YOU Magazin

De kleuren paars, violet, lavendel, lila voor oog-make-up

De modekleuren voor het voorjaar van 2015 worden bepaald door een koeler en zachter spectrum dan voorgaande jaren en dat zien we ook terug in de oogmake-up. Deze kleuren kunnen prachtig gecombineerd worden met neutrale tinten en met abrikoos kleuren. 

Jaren '70 invloeden

De 70's vibe is door veel ontwerpers opgepakt: de kleuren bruin, mosterd en oranje komen opnieuw tot leven. Combineer een felle gedurfde kleur die past bij jouw huidtint. Wat vind je van oranje lippen? Prachtig op een donkere huid

Nude, maar minder perfectionistisch

De huid wordt nog transparanter en natuurlijker dan in de voorgaande jaren en de make-up lijkt soms helemaal afwezig. De foundation is onzichtbaar en er wordt ook veel minder poeder gebruikt. De lippen zijn licht, de ogen bijna onopgemaakt. 


Bron: Lyramag.blogspot.nl/

Rode lippen

Rode lippen zijn de meest iconische beautytrend aller tijden. Mannen vinden rood op de lippen het meest sexy én vrouwen voelen zich er heel zelfverzekerd door. 

 

1+

Reacties


Gerelateerde artikelen