Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Creativiteit en individualiteit is waar het om draait deze winter. De vrouw van vandaag is zeker van zichzelf en straalt dit uit met een besliste vrouwelijkheid en een duidelijk sprekende make-up. De straat is haar catwalk. Sterke, donkere kleuren zoals paars, bordeaux, nachtblauw, koper en groen stralen kracht uit maar de texturen zijn zijdezacht en luxueus, geheel passend bij de trend. Zowel ogen als lippen zijn deze winter veelzeggend. Welke producten mogen in jouw make-up collectie niet ontbreken?

Oogschaduw in verschillende kleuren

Op de internationale catwalks – bron van alle make-up trends – waren kleurrijke en soms zelfs dramatische make-up looks te zien waarmee we weer richting de artistieke en creatieve looks gaan.  We zien kleur, veel kleur en het liefst krachtige kleuren. Het liefst zó intens dat je kan spreken van een ware kleurexplosie waarbij fel blauw en knal roze de boventoon voeren. Alles kan, alles mag. 
Foto boven: Make-Up studio

Eyeliner
De eyeliner speelt dit najaar de hoofdrol. Niet alleen in zwart, maar ook in andere kleuren. Helemaal terug deze winter: opvallende donker gekleurde oogschaduw en een moderne uitvoering van de ‘cat eyes’ eyeliner. Deze geeft een intens zwoele blik en doet je ergens denken aan ‘cat eyes’.

Foto: make-up Studio

Een goede basis make-up

De basis voor alle make-up is een gezonde, glanzende huid zonder oneffenheden. Gebruik een goede foundation of cc cream om dit te bereiken.

Lippen: 50 tinten rood

Elke collectie bevat verschillende kleuren rode lippenstift: ossenbloed rood, koraalrood of meer naar paarsrood. In de nieuwe MAC Horror collectie speelt de rode lipstick zelfs de hoofdrol.

Comments


Gerelateerde artikelen