Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Elk jaar is het met de feestdagen weer een uitdaging om je ideale outfit te vinden, nog een afspraak bij de kapper te maken, de voorbereidingen voor het diner te doen, de juiste cadeau’s op tijd in huis te hebben, de woonkamer en tuin om te toveren tot een sprookjesachtig winterwonderland en dan moet je ook nog nadenken welke make-up look je dit jaar het beste gaat staan. Met een goede voorbereiding valt of staat alles en een paar extra make-up tips en trends kunnen ook geen kwaad!

Smokey eyes
Een klassieker tijdens de feestdagen is by far de smokey eyes met opvallende wimpers. Een dramatische look die de aandacht sterk naar je ogen trekt. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je dat iets too much vindt. Dus waarom dan niet de lichte smokey eyes? En dat kan heel gemakkelijk: breng eerst een goede oogschaduwprimer aan, vervolgens een poederoogschaduw in een kleur die dicht bij je huidskleur ligt. Vervolgens breng je een champagnekleurige oogschaduw aan over je hele bewegende ooglid, gevolgd door een lijntje eyeliner in een donkerbruine of donkergrijze kleur. Smudge vervolgens de eyeliner, breng wat mascara aan, een matte rode of roze liptstick en jij bent klaar voor de avond!

Rode lippen
Geen beter excuus dan de feestdagen om rode lipstick te dragen! En het mooie ervan is, de keuze is reuze. Of je nu voor een donkerrode kleur kiest in glanzend of mat of een mooie bessenkleur, alles is toegestaan. Houd wel rekening met de ondertoon van je huidskleur: kies voor een koele rode lipstick met blauwe ondertonen als je een koele huidskleur hebt, en ga voor een meer oranje-rode lipstick als je een warme ondertoon hebt in je huidskleur. Gegarandeerd succes!

Golden girl
Een vleugje goud (of meer dan een vleugje), mag natuurlijk met de feestdagen niet ontbreken. Juist met de feestdagen kom je hier makkelijk mee weg en goud laat zich ook makkelijk combineren met andere kleuren. Zet jouw ogen in de spotlight met een mooie gouden oogschaduw en maak het af met een mooie eyeliner en opvallende wimpers. Zet je wimpers extra aan met wat mascara of ga voor de old time favorite kunstwimpers! Vind je gouden oogschaduw net iets te veel? Kies dan voor een gouden eyeliner in combinatie met een mooie matte look oogschaduw.

En wat gaan jullie doen richting de feestdagen? Laat je reactie hieronder achter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen