Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Redness Corrector is de nieuwste innovatie van het Medik8 onderzoek- en ontwikkelingteam. Een compleet ‘anti-redness’ product met zes gerichte acties om direct roodheid te verminderen. Het product behandelt en voorkomt de verschijning van uitbraken van roodheid.

Wat zijn de voordelen?

 1. directe verbetering door middel van groene, minerale pigmenten
 2. onderbreekt de ontstekingsketen
 3. reguleert de bloeddoorstroming
 4. vermindert de vorming van nieuwe haarvaatjes
 5. beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf
 6. vermindert de huidgevoeligheid

Vul hier je gegevens in en maak kans »
 

Redness Corrector vermindert roodheid bij: een overgevoelige of reactieve huid, Rosacea, hormonale veranderingen, beschadigde haarvaatjes en ontsierende aderen op de benen. Het vermindert ook het branderige en oncomfortabele gevoel als gevolg van roodheid. Uiteindelijk zal het ook preventief huidgevoeligheden verminderen, de huid zal er veel rustiger en helderder uitzien!

Redness Corrector is een olievrije, parabenenvrije en alcoholvrije, corrigerende moisturiser met groene minerale pigmenten.

Vul hier je gegevens in en maak kans »
 

Wat zijn de hoofdbestanddelen?
Redness Corrector is vol van actieve ingrediënten om de verschillende oorzaken van roodheid aan te kunnen pakken.

 • Alpha-Bisabolol, Aloë Vera, Witte thee en Azelaïne zuur werken ontstekingsremmend. Deze ingrediënten verminderen de ontstekingen en kalmeren de roodheid.
 • Cafeïne en Potassium Chloride verminderen de zichtbaarheid van haarvaatjes en aderen door middel van het verzachten van de bloeddoorstroming en het versterken van de bloedvezels.
 • Perfluorodecalin en cafeïne helpen preventief tegen de uitbraak van roodheid.
 • Het minimaliseren van de vorming van nieuwe bloedvezels.
 • Vitamine E, een sterke antioxidant om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Bakuchiol en Aloë Vera verminderen de gevoeligheid van de huid en zorgen voor huidherstel en celregulatie.

 

Voor wie is dit product geschikt?
Redness Corrector word geadviseerd aan klanten:

 • die last hebben van rosacea of een vorm van gevoeligheied van de huid
 • die zich veel in de buitenlucht bevinden (werk/vrije tijd)
 • die een intensieve huidbehandeling hebben ondergaan zoals Peel, Laser of IPL behandeling
 • die op zoek zijn naar een product dat direct resultaat laat zien tegen roodheid

 

Wanneer gebruik je dit product?
Voor het beste resultaat, gebruik de Redness Corrector tweemaal daags na de reiniging. Het is aan te raden een SPF over het product aan te brengen. Redness Corrector is geschikt om in combinatie met Medik8 serums te gebruiken om zo meerdere resultaten te behalen.

 

Over Medik8
Medik8 is gelanceerd in 2009 en is een award-winning huidverbeteringsmerk, uitsluitend verkocht door huidspecialisten. Het vertegenwoordigt een vernieuwende, resultaatgerichte manier van huidverzorging. Medik8 wordt veelvuldig aanbevolen door artsen, dermatologen, schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten over de hele wereld.

Medik8 producten zijn ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemisten en farmaceuten in Londen, Engeland, voor de volgende doelen: anti-ageing, acne, roodheid, pigmentatie en de droge huid. Onze serums zijn handgemaakt in kleine hoeveelheden om de versheid van de actieve werkstoffen te garanderen.

Elliot Isaacs (farmaceut en grondlegger) wilde de wetenschap vanuit de farmacie in cosmetica brengen en daar stabiele, anti-irriterende actieve ingrediënten voor de huid mee vervaardigen. Groene technologie en innovatie zorgen voor huidverbetering met resultaat en zonder irritatie. De naam Medik8 is ontstaan door het eerste product dat tevens ook medisch goed ontvangen werd, gericht op roodheid; een anti-roodheid crème welke 8% vitamine K bevat.

Vul hier je gegevens in en maak kans »

Comments


Gerelateerde artikelen