Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Eén van de Neoderma productlijnen is de Intelligence Prevent lijn. Deze huidverbeterende producten voorkomen rimpels en verminderen fijne lijntjes. De lijn werkt vochtregulerend en verzachtend. Het stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine. Daarnaast activeert deze lijn het weerstandsvermogen van de huid.

Wil jij kennismaken met de Intelligence Prevent lijn? Maak nu kans op één van de twee Neoderma Prevention giftboxen. Via Beautyspot.nl geven wij 2x de Prevention giftbox (dry skin) weg met daarin de Intelligence Prevent Cream Dry 50ml, Intelligence Prevent Eye Cream 15ml en het Oxygen Serum 10ml.

Vul hier je gegevens in en maak kans op één van de Neoderma giftboxen
t.w.v. van € 77,20.

 

Over Neoderma
Neoderma Hettinga Benelux is al meer dan 20 jaar exclusief distributeur van het professionele cosmeticamerk Neoderma. Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd.

Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 10 productlijnen en 9 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met uiterst moderne productietechnieken.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen