Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vul hier je gegevens in en maak kans op 1 van de 5 moisturisers t.w.v. €169,- ►

r-Retinoate is dè doorbraak in de anti-ageing huidverbetering, verpakt in een luxe complete moisturiser. Deze doeltreffende crème is bewezen 8x effectiever dan retinol in de bestrijding van tekenen van huidveroudering. Het is zeer stabiel en kan zowel overdag als ’s nachts worden toegepast. r-Retinoate is niet irriterend dus geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Het heeft een lichte crème-serum textuur, een lichte geur, is niet vet, absorbeert snel en hydrateert.

R-Retinoate geeft bewezen resultaat vanaf 4 weken gebruik.

Vul hier je gegevens in en maak kans op 1 van de 5 moisturisers t.w.v. €169,- ►

Retinyl Retinoate is nieuw in de wetenschap. Een indrukwekkende klinische studie, welke gepubliceerd is in de British Journal of Dermatology, heeft aangetoond dat retinyl retinoate verbluffende resultaten levert. Het is zelfs actiever dan retinol echter bij gebruik van een veel lagere dosering.

Met het gemak van het gebruik van slechts één product in plaats van een hele collectie voor de huidververbetering van zowel overdag als ’s nachts, is r-Retinoate een antwoord op een hele reeks van huidverouderingsproblemen; van fijne lijntjes en rimpels tot verlies van stevigheid, elasticiteit en ook de huidteint. Het is geschikt voor de meest gevoelige huid en kan gebruikt worden voor aanbrengen van zonnebrandcrème en make-up.

Vul hier je gegevens in en maak kans op 1 van de 5 moisturisers t.w.v. €169,- ►

Hoofdingrediënten

  • Retinyl Retinoate: exclusief en gepatenteerd actief, effectiever maar minder irriterend dan retinol. Stimuleert de aanmaak van collageen, stimuleert huidcelvernieuwing en helpt verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Verbetert tevens de huidstructuur.
  • Vitamine E: een krachtige antioxidant om vrije radicalen te bestrijden. Anti-ageing en hydraterend.
  • Vitamine C: een antioxidant die UV-geïndiceerde vrije radicalen bestrijdt tegen de zichtbare tekenen van veroudering. De combinatie van vitamine C en vitamine E verhoogt de totale antioxiderende werking.
  • Hyaluronzuur: trekt vocht in de huid en ondersteunt de huidstructuur om deze gehydrateerd en soepel te houden.
  • Glycerine: een effectieve vochtinbrenger die de natuurlijke huidbarrièrefunctie ondersteunt.
  • r-Retinoate bevat retinyl retinoate hetgeen acht keer krachtiger maar minder irriterend is dan retinol.
  • Retinyl retinoate vermindert klinisch bewezen de tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.
  • Inkapseling van retinyl retinoate moleculen verbetert de r-Retinoate efficiëntie en vermindert nog meer de kans op irritatie.
  • r-Retinoate is een complete crème met revolutionaire anti-ageing-resultaten, het geeft antioxidant-bescherming en bezit eigenschappen die hydratatie stimuleren.

r-Retinoate is vrij van: parabenen, geurstoffen, siliconen, alcohol, glycolen, kleuren en mineraalolie.

Vul hier je gegevens in en maak kans op 1 van de 5 moisturisers t.w.v. €169,- ►

Comments


Gerelateerde artikelen