Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het voorjaar is een drukke periode waarin je vast veel nieuwe ideeën hebt die je wilt doorvoeren in je business. Juist nu is het daarom belangrijk om tijd vrij te maken voor het zuiveren van je gedachten en oude gewoontes. De wereld om ons heen is opgebouwd uit energie; een magnetisch veld van positieve en negatieve ladingen die constant vibreren. Ook bij kleuren is dit het geval. Alle kleuren stralen een bepaalde energie uit en hebben invloed op je welzijn en je stemming. Nu de dagen weer langer worden voelen we ons energieker. Deze energie kun je overdragen naar je klanten. En mooi meegenomen: je stimuleert hiermee onbewust een koopimpuls. 

Wat doet kleur voor jou?

Wil je bewuster leven? Met behulp van kleur kun je je energie beïnvloeden en je intuïtie ontwikkelen. Kleuren die ondersteunend voor je zijn kun je activeren door die kleur in je directe omgeving aan te brengen: dat kan zijn in je salon of in je kleding. In mijn Holistische Beauty Therapy leer je om kleuren zo toe te passen dat de energie in bepaalde aspecten van je leven gaat stromen in de richting die jij wilt. Probeer hierin altijd een kleur te kiezen die je zelf mooi vindt en die jouw branding ondersteunt.

Zo puur, zo wit…

Wit is onder andere een tint die hoort bij het element metaal. In de Oosterse geneeswijzen zijn alle verschijnselen in de natuur onderworpen aan een cyclus van vijf transformatiefasen, ook wel de vijf elementen genoemd: hout, vuur, aarde, metaal en water. De taak van het element metaal en de kleur wit die daarmee is verbonden, gaan heel globaal om het uitwisselen van energie met onze omgeving. Metaal maakt een scherp onderscheid tussen het zuivere en het onzuivere. Het proces van scheiden en loslaten leidt tot zuiverheid.

Zuiver en puur

Wit is symbool van puurheid, ordelijk en openheid en bevordert de aantrekkingskracht van zuivere energie. Natuurkundig gezien is wit eigenlijk geen kleur. Wit is meer dan één kleur. In het witte licht vloeien de kleuren van het spectrum samen: rood, oranje, geel, groen, blauw en violet. Wit is geschikt om een nieuwe start te maken en een heldere visie te krijgen. Het ondersteunt bij originele ideeën, emotionele harmonie en reiniging. Wit staat voor zuiver en puur en kalmeert de emoties.

Wit en lente gaan hand in hand

Draag in de lente wit in je praktijk (voor zover je dat niet al doet!). Het is niet voor niets dat de meeste Yogi’s wit dragen. Het brengt orde en rust. Een cliënte van mij ging zich door deze aanpassing zoveel beter voelen dat ze ook haar huis wit schilderde. Haar nieuwe interieur was zo mooi geworden dat haar woning in vele woonbladen heeft gestaan. Dat brengt mij op het volgende… Koop een bos mooie witte bloemen, een bergkristal of hang een schilderij op met veel wit. Wit geeft de ruimte om energie op te bouwen op een manier die past bij jou. Je bewandelt de natuurlijke weg naar het innemen van meer ruimte. Dit biedt je de mogelijkheid om je plannen zuiver en haarscherp te gaan zien. Vandaag ga ik op pad met mijn nieuwe witte schoenen en ik verwacht een dag vol mooie ontmoetingen, nieuwe ontdekkingen en a whole lotta love!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen