Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Kom naar onze Organicspa Trainingsdag:

Wat houdt het in?
Deze training is heel compleet, volgende onderwerpen komen aan bod: het belang van biologische huidverzorging, biologische certificering, formules en ingrediënten, behandelingen, technieken. Na de lunch is er ruimte voor wat praktijk. Na deze dag ben je echt helemaal Organicspa-specialist en kan je je klanten het correcte advies geven.

Waar en wanneer?
Antwerpen, maandag 1 juni 2015 van 10 tot 17h

De cursus in Antwerpen gaat door bij instituut Rue de Laine, Wolstraat 8, 2000 Antwerpen, dit is in het centrum en heel makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, met de wagen parkeer je best op de Groenplaats. (de cursus gaat door bij minimum aantal deelnemers)

Voor wie?
De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die wil kennismaken met de producten of die zich er nog verder wil in verdiepen.

Prijs?
De cursussen worden gratis aangeboden, er wordt enkel een vergoeding aangerekend voor lunch en dranken van 10€.
Omdat de lokalen gehuurd worden, is er een waarborg van 25€ bij inschrijving. Nieuwe klanten krijgen de 25€ terugbetaald op hun startpakket op voorwaarde dat ze binnen de 3 maand na de opleiding opstarten.

Inschrijven?
Stuur asap een mail om uw plaatsje te reserveren en maak 35€ over op rek. nr. IBAN BE 93 6451 0023 3367 met vermelding inschrijving cursus + datum en locatie. Uw inschrijving is pas definitief na betalen van de waarborg. Last-minute annulaties krijgen de waarborg niet terugbetaald (annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de cursus).
Na uw inschrijving, ontvangt u een mail met alle concrete gegevens.

Ik kijk alvast uit naar jullie enthousiaste deelname!

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen