Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Premium Beauty Group levert exclusieve nichemerken voor de schoonheids- en huidspecialist die zich wil profileren met superieure vakkennis en een hoogwaardig productaanbod.

Premium Beauty Group is opgericht vanuit de overtuiging dat alle schoonheids- en huidspecialisten die professioneel met hun beroep bezig zijn, recht hebben op hoogwaardige ondersteuning en een leverancier die duidelijk, betrouwbaar en transparant opereert.

Met onderscheidende merken is Premium Beauty Group in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de beautybranche!

Merken in ons portfolio zijn: 

  • Clephar dermatocosmetica
  • Absolument Parfumeur
  • SCT|SKIN
  • Clephar make-up 

Onze Premium Academy verzorgt de officiële inscholingen van deze vier merken waarbij voor zover toepasselijk zowel de theoretische achtergronden als de behandelconcepten uiteen worden gezet. Bij de Premium Academy kunt u rekenen op hoogwaardige, inhoudelijke trainingen die verzorgd worden door trainers met jarenlange ervaring in zowel praktijk als theorie! Alle trainingen worden officieel gecertificeerd.

Drijvende en inspirerende kracht achter Premium Beauty Group is Jean-Paul Goossens, wiens uitgebreide vakkennis, enthousiasme en passie voor de schoonheidsbranche leiden tot een voortdurende zoektocht naar manieren om deze naar een hoger plan te tillen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen