Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 15 januari jongstleden werden de genomineerden voor de Beauty Awards 2018 bekend gemaakt. De vakjury had er dit jaar weer een zware taak aan om uit alle prachtige inzendingen de genomineerden te bepalen. Dat is hen gelukt. Maak kennis met de vier genomineerden in de categorie Newcomer of the Year!

Het was een spannende ochtend op 15 januari voor de deelnemers, want per e-mail zouden ze te horen krijgen of ze wel of niet genomineerd waren voor de categorie waarvoor ze zich hadden ingeschreven. Nadat de genomineerden bekend waren, kregen ze van de organisatie een drietal vragen waar de meest uiteenlopende en enthousiaste reacties op kwamen. En zo leren we de ‘newcomers’ van 2018 vast een beetje kennen.

Manuela van der Gugten van Blush & Co 

 “Ik doe mee aan de Beauty Awards omdat ik heel trots ben op mijn salon, de geweldige producten die ik mag gebruiken, de prachtige behandelingen die daarbij horen en vooral op het vak. Ik wil mezelf blijven uitdagen en blijven leren om zo mijn vaardigheden naar een hoger level te tillen. Mijn klanten krijgen advies op maat en ik wil ze vanzelfsprekend de beste behandelingen bieden. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om in contact te komen met vakgenoten die dezelfde passie hebben als ik”, vertelt Manuela met trots. 

Sylvana van Amerongen, The Peeling Company

Waar was je toen je hoorde dat je genomineerd was? Die specifieke ochtend zat Sylvana bij een Kick off Event in Breda met nog 110 andere mensen in de zaal. Dolblij vertelt ze: “Toen ik de e-mail binnen kreeg, kon ik mijn ogen niet geloven. Ik wilde een gat in de lucht springen, maar bedacht me dat het misschien niet zo gepast was tijdens een presentatie! Het was voor mij dubbel speciaal, omdat ik op de plek was waar het voor mij allemaal begon: met het merk waar ik nog steeds mee werk. Hoe ik me voel? Alsof ik op twee wolkjes loop met een glimlach op mijn gezicht van oor tot oor. Zo onwerkelijk!”.

Margo Kuypers van Skinmasters

Waarom zou jij dit jaar de Beauty Award 2018 moeten winnen? “Omdat ik van onderaf en echt met nul klanten is begonnen. In nog geen jaar tijd heb ik door mijn vakbekwaamheid en doorzettingsvermogen een grote, vaste klantenkring gerealiseerd. Door mijn goede kennis van zaken in werkstoffen en de huid weet ik de juiste keuzes te maken in het advies naar mijn cliënten toe. En dat is precies wat mijn klanten ervaren. Ze voelen zich prettig behandeld en dat is wat ze uiteindelijk aan Skinmasters bindt”, schetst Margo met plezier. 

Sophie Imbert van CadanCe Huidinstituut

En jij Sophie, wanneer hoorde jij dat je genomineerd bent als Newcomer voor de Beauty Awards van 2018? “Het verlossende woord kwam toen ik even over tienen mijn e-mailbox opende. Ik voel me enorm vereerd en trots dat ik door de vakjury als ‘Newcomer of the Year’ ben genomineerd. Het geeft mij nog meer energie en motivatie om mijn concept te blijven ontwikkelen. Ook ervaar ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel als (mogelijke) ambassadrice van ons vak. Ik omarm deze prachtige kans!”, glundert de vakspecialist. 

Comments


Gerelateerde artikelen