Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 17 januari jongstleden werden de genomineerden voor de Beauty Award 2020 bekend gemaakt. De vakjury had er dit jaar weer een zware taak aan om uit alle prachtige inzendingen de genomineerden te bepalen. De kwaliteit van de inzendingen was hoog en de top van de lijst lag dicht bij elkaar. Ook de nieuwkomers lieten zien dat zij van een hoog niveau zijn en kwaliteit en professionaliteit uitstralen. De drie genomineerden in de categorie Newcomer of the Year stellen we dan ook graag aan je voor!

Het was een spannende ochtend op 17 januari voor de deelnemers, want per e-mail zouden ze te horen krijgen of ze wel of niet genomineerd waren voor de categorie waarvoor ze zich hadden ingeschreven. Nadat de genomineerden bekend waren, kregen ze van de organisatie een drietal vragen waar de meest uiteenlopende en enthousiaste reacties op kwamen. Welke antwoorden gaven de ‘newcomers’?

Wendy Meyer – van de Meulengraaf, Perfect Skin & Beauty
“Ik doe mee aan de Beauty Award om hier heel veel van te leren en om met een kritische blik naar mijn onderneming te kijken. Daarnaast wil ik laten zien dat als je iets echt wilt je dit kunt bereiken. Ik heb een grote stap gezet om mij te laten omscholen maar dit is de beste stap ooit geweest! Ik ben trots op wat ik heb gedaan en dat mag iedereen zien! Ik wil andere (die mogelijk nog twijfelen over een stap te zetten) inspireren!”

Romee de Boer, Schoonheidssalon Beautimo
Waarom vindt Romee dat zij de Beauty Award zou moeten winnen? “Ik ben een jonge enthousiaste schoonheidsspecialiste die in een korte tijd enorm gegroeid is. Niet alleen in kennis, maar ook om initiatieven te nemen om mijn bedrijf te runnen: van klanten behandelen, naar cursussen, administratie, marketing, echt een hele spannende reis. En dat van nul klanten naar de hele week vol! Mijn ambitie om te groeien is erg groot, hierbij mag het winnen van de Beauty Award niet ontbreken. Dit is dan voor mij ook niet zomaar een Award, het is een extra kans om een stap verder te komen. Het is voor mij de erkenning en een bekroning van mijn werk als schoonheidsspecialiste. Ondanks mijn vakkennis en specialisaties die ik in huis heb, ben ik nog lang niet uitgeleerd! Klanten laten mij vaak weten hoe fijn de behandeling was, en dat is waar ik het allemaal voor doe! Klanten zeggen mij dat ik me onderscheid omdat ik rustig ben, en vooral niet overheersend overkom, maar juist samen met de klant de behandeling bepaal. Veel klanten vinden het erg prettig dat ik de rust en tijd neem om hun verhaal aan te horen. Elke klant is uniek en speciaal, het is dan ook belangrijk dit uit te stralen. Mijn kernwaarden zijn niet voor niets: betrouwbaar, sociaal, klantvriendelijk. Je thuis voelen, jezelf zijn, mensen vertrouwen, dit is wat mensen gelukkig maakt, en als mijn klanten dat zijn ben ik het ook, wat je geeft krijg je terug. Je kunt het bijna mijn missie noemen: mensen gelukkig maken.”

Maaike Krul, Schoonheidssalon SkinStyle
“De ochtend van de uitslag was spannender dan verwacht. De dagen van te voren was ik niet tot nauwelijks gespannen, maar de bewuste vrijdag was ik al vroeg wakker. Het enige wat ik deed was het checken van mijn mail. Helaas kwam er op dat tijdstip alleen maar reclame binnen en om 10 uur kreeg ik eindelijk het verlossende mailtje. Vervolgens heb ik de mail wel 10 keer doorgelezen voordat ik mijn omgeving durfde te informeren. Staat er echt dat ik genomineerd ben voor de Beauty Award? Ik woon nog thuis en mijn ouders kwamen net binnen. Ik schreeuwde dat ik genomineerd ben en kon het nog steeds niet geloven. Ik belde mijn vriend en mijn beste vriendinnen om het goede nieuws te vertellen en iedereen zei dat ik straalde. Hoe gaaf is het om als 21-jarige genomineerd te zijn voor zo’n mooie vakprijs. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden en hoop in april de Beauty Award mee naar huis te mogen nemen.”

2+

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen