Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Winnaar van prestigieuze internationale beauty awards en prachtige resultaten. Een non-invasieve schoonheidsbehandeling met direct zichtbaar resultaat, op het niveau van een plastische chirurg.

Niet verrassend dat Dermatude ontzettend populair is bij de rich & famous van vooraanstaande schoonheidsinstituten wereldwijd. Van high-end doktersklinieken in New York en Chicago tot vooraanstaande beautyspa’s in London, Tokio en Australië en alles daar tussenin.

Bekende instituten van over de hele wereld voeren de Dermatude Meta Therapy behandelingen succesvol uit, vind een salon bij jou in de buurt op onze website.

Geliefd door..

Celebrity schoonheidsspecialist Elizabeth Caroline van de prestigieuze Harley Street Clinic in London behandeld haar beroemde clientèle met Dermatude Meta Therapy

Bekende gezichten

Bekende gezichten zien er stralend en jong uit dankzij Dermatude Meta Therapy. Een aantal van deze bekende gezichten zijn: TV presentatrice en model Lisa Snowdon, zangeres Ellie Golding, Girls Aloud zangeres Nicola Robers.

Gezien in…

Glossy magazines Marie Claire, Nouveau, LINDA en Beau Monde.  

12 locaties

De Pure Indulge Company Australië biedt een hoogwaardige salonervaring met de Dermatude Meta Therapy behandelingen op alle 12 locaties.

Hallo Hollywood

Celebrities vertrouwen hun huid toe aan Dr. Lancer in zijn kliniek op Rodeo Drive in Hollywood. Dermatude Meta Therapy behandelingen worden er regelmatig geboekt sinds 2014.

Perfecte match

Luxe, welzijn en Dermatude zijn een perfecte match: de Dermatude Meta Therapy behandelingen zijn verkrijgbaar in vier van de ruime en serene locaties van Equinox Clubs in Chicago.

NY houdt van Dermatude

New Yorkers zjjn fan! Medical Aesthetic NYC Rejuvenation Clinic vindt Dermatude Meta Therapy perfect passen in hun behandelprogramma wat volledig gefocust is op non-chirurgisch en natuurlijke resultaten.  

 

Comments


Gerelateerde artikelen