Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Schoonheid in een nieuwe dimensie! De luxe cosmeticaserie wordt met een buitengewone en bijzondere variant vervolledigd – de nieuwe BABOR Seacreation CREAM RICH. Net zoals de andere beauty-schatten van de SeaCreation-serie, verenigt de SeaCreation CREAM RICH in het innovatieve SEA-TELLIGENT COMPLEX hoogenergetische bestanddelen met oerkrachten uit de zee. 

Met de misschien wel het meest geraffineerde, natuurlijke werkmechanisme BABOR Thermophilus is het BABOR Cosmetics gelukt een van de grootste geheimen van de diepzee te ontrafelen. BABOR Thermophilus is een intelligente, thermo-actieve celbescherming, wier unieke eigenschappen de huid duidelijk zichtbaar jonger maakt en blijvend jong houdt.  Nog nooit werden de antioxidatieve processen van de huid zo fundamenteel geoptimaliseerd en de celregeneratieve functies van de huid zo fundamenteel gevorderd. De teint wordt thermo-actief beschermd en stress en vrije radicalen hebben geen enkele kans. Verdere hoogwaardige schoonheidsextracten uit de zee, zoals kostbaar parelproteïne, fijne zeezijde, zeezout, bruinalgen en algenextract, vormen met BABOR Thermophilus het unieke BABOR SEA-TELLIGENT COMPLEX. Een exclusieve compositie voor oneindige schoonheid!

De rijke BABOR SeaCreation CREAM RICH voor de extreem droge huid geeft de huid alles wat die nodig heeft om zich geheel en blijvend te regenereren.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mooi PR via info@mooipr.nl.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen