Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Mis deze kans niet in 2018. Natuurlijke huidverzorging en verbetering is waar steeds meer klanten om vragen. De toenemende zorg om onze gezondheid en milieu zorgen ervoor dat deze markt zo hard groeit. 

Lumineus is het eerste merk dat zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie. Rijstkiemolie heeft vele goede eigenschappen voor voeding en dus ook voor huidverzorging. De natuurlijke & plantaardige olie is rijk aan vitaminen, mineralen, proteïnen en anti-oxidant. Een unieke moleculaire samenstelling zorgt voor een snelle en diepe opname van alle hoogwaardige ingrediënten in onze producten. De Lumineus producten smeren licht, trekken snel & diep in en geven een vernieuwende beleving in huidverzorging.

Onze 4 uitgebreide & professionele productlijnen bestaan uit dag & nacht crèmes, revitaliserende maskers, intensieve serums en reinigingsproducten. Verkrijgbaar in zowel salon- als consumentenverpakking.

Wil je eens met ons kennismaken? Dat kan op verschillende manieren:

  • Een persoonlijk bezoek van onze ervaren account managers, met een productdemonstratie,
  • Een bezoek aan één van onze Kennismakingsdagen,
  • Het aanvragen van een vrijblijvend product informatie pakket.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@lumineuscosmetics.com of telefonisch 023-8200939. Onze website: www.lumineuscosmetics.com

Natuurlijke, stralende schoonheid met Lumineus Natural Cosmetics producten!

Comments


Gerelateerde artikelen