Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heerlijk genieten van de voorjaarszon. We hebben zonnestralen nodig maar we moeten onze huid natuurlijk ook goed beschermen tegen schadelijke straling. Lees snel mee welke nieuwtjes rondom zonbescherming Care Cosmetics biedt!

De lijn Sunny lijn wordt dit jaar uitgebreid met 2 heerlijk producten:Hydra-Fresh Gel Réparateur de ultieme aftersun voor het gezicht en Merveilleuse Gelée De Douche voor verzachting en verkoeling.
Twee heerlijke zonbeschermende producten van SKEYNDOR voor de bescherming van de huid tegen de schadelijke invloeden van blauw licht.
Twee nieuwe producten van Annemarie Börlind: SPF50 voor optimale bescherming tegen de zon en Sunless Glow voor een stralende, frisse teint zonder de zon.
REVIDERM heeft een aantal mooie zonproducten in het assortiment en breidt de zonnelijn uit met twee fijne producten in een handige set.
Bronz’Expressgeeft een mooie, natuurlijke gebruinde huid het hele jaar door, zonder de huid aan de schadelijke uv-stralen bloot te moeten stellen.
Met trots introduceert TEAM DR JOSEPH twee nieuwe zonproducten; Advanced Protection Sun Cream SPF30 en Deep Restoring After Sun vanVitalis. Dit zijn dé musthaves voor de zonnige maanden.
0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen