Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op zaterdagavond 21 september 2019 organiseert het Huidfonds voor de derde keer de No Sun Run en zetten zij alles op alles voor meer huidkanker awareness. De No Sun Run vindt plaats tijdens de Damloop by Night.

Huidkankerpreventie
Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Huidkanker wordt bijna altijd veroorzaakt door een teveel aan UV-straling uit zonlicht. Met de No Sun Run wil het Huidfonds geld ophalen voor hun doelstelling ‘Het voorkomen van huidaandoeningen’.

Damloop by Night
Het parcours van de Damloop by Night gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Heel Zaandam loopt uit voor dit event en moedigt de renners aan, de muziek geeft een extra boost om de 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

Loop mee voor huidkanker awareness
Wil je je ook inzetten voor huidkanker awareness? Haal je hardloopschoenen uit de kast en loop mee voor huidkanker awareness. Meld je nu aan via www.nosunrun.nl

Doe mee als team
Wil je meedoen als team, dus bijvoorbeeld met je werk, met je sportclub of vriendenclub? Meld je dan samen aan. Met tien mensen kun je meedoen, stuur een mail naar secretariaat@huidfonds.nl voor meer informatie.

Steun de renners!
Wil je de renners een hart onder de riem steken? Steun hen dan door te doneren op de No Sun Run-pagina: https://www.whydonate.nl/fundraising/huidkankervrije-generatie-met-de-no-sun-run-2019/nl

Huidfonds
Het Huidfonds is een erkende goede doelen organisatie en richt zich op:
• Het voorkomen van huidaandoeningen
• Betere zorg voor mensen met huidaandoening
• Acceptatie van de huid die ‘anders’ is

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen