Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Face Primer –

Deze gezicht primer is een belangrijk product in de dagelijkse make-up routine. Het is in feite de basis voorbereiding voor het creëren van de perfecte make-up die langdurig blijft zitten. De primer maakt de huid mooi egaal van kleur en is na het aanbrengen snel droog, waardoor je onmiddellijk je favoriete make-up kunt aanbrengen. De primer vergroot de uitstraling en verbetert het eindresultaat van de make-up. De primer kan worden beschouwd als de basis voor een volgende stap in het aanbrengen van de make-up, maar kan ook enkel worden aangebracht. Het gebruik van ‘alleen’ de primer wordt aangeraden voor de vette huidtypes.  De licht gekleurde pigmenten van de primer passen zich aan op alle ondertonen van de huid, maakt de huid tint egaal- camoufleert imperfecties – heeft een zachte en onzichtbare textuur.

Eye Primer – 

Deze Eye Base Primer van Lakshmi maakt de huid rondom de ogen egaal van kleur, bereidt de huid voor op het aanbrengen van de Make-up en intensiveert de kleur van de oogschaduw. De oogschaduwbasis is door zijn lichte textuur gemakkelijk aan te brengen en geeft uw ogen een gelijkmatige en langdurig mooie look. Fijne lijntjes  en dokere kringen worden gecamoufleerd en de oogschaduw die over de primer wordt aangebracht blijf langdurig mooi zitten. U kunt de Eye Base Primer ook alleen aanbrengen voor een stralende en zachte ‘nude' look.

Redness Concealer – 

De Redness concealer is een uitstekende zachte en romige concealer om op een natuurlijke manier roodheid, pigmentvlekken en couperose te camoufleren Gebruik: Breng voor de concealer met een kwast aan op de rode plekken van het gezicht. Voor een ​​optimale langdurige fixatie kunt u hierna een compact poeder gebruiken.

Eyebrown Pencils – 

Perfect gemodelleerde wenkbrauwen geven een strakke en verzorgde uitstraling.  De bruintinten (van donker naar licht) zijn ideaal voor het intensiveren van de wenkbrauwen met een natuurlijk effect. Deze wenkbrauwpotloden zijn zacht en licht van textuur. De gekozen ingrediënten voor de formule van deze potloden zijn plantaardige pigmenten, plantaardige oliën volgens de richtlijnen van  de AIAB certificering. Bovendien zijn de wenkbrauw potloden ideaal voor diegenen die weinig wenkbrauwen hebben en de noodzaak hebben om ze op te vullen. Het potlood kan worden gekozen op basis van de kleur die het beste bij jou past. 

Comments


Gerelateerde artikelen