Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De wereld verandert met de dag sneller en dat is niet alleen te wijten aan corona. Het tempo waarin trends, veranderingen, inzichten en opvattingen elkaar opvolgen is bijna niet meer bij te benen. Juist al die veranderingen brengen steeds vaker de vraag naar voren, in hoeverre wij daarin mee veranderen. Sommigen kiezen ervoor om daarin mee te groeien, anderen kijken juist naar mogelijkheden om stapjes terug te doen. Dit heeft zich vertaald in de lifestyletrends van 2021:

Het gebruik van etherische olieën
Etherische oliën zijn door de jaren heen in populariteit toegenomen, omdat ze helpen te ontspannen, veelzijdig zijn en makkelijk toe te passen en in zijn algemeenheid een comfortabel gevoel geven. De etherische olie trend blijft voorlopig dan ook nog even. Voor 2021 is de verwachting dat de olie diffuser in steeds meer ruimten wordt toegepast, juist daar waar je een beetje stress verlichting nodig hebt. Het gebruik van een diffuser met essentiële oliën in je salon of je thuiswerkplek is dé manier om heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd ‘on trend’ te blijven!

 

 

Gezonde mentaliteit
Als je het woord ‘wellness’ hoort, denk je misschien aan luxe spa’s of een weldadige behandeling. Maar dit jaar is de trend dat we op een meer alledaagse manier aan wellness denken mete als doel om angst, stress en burn-out tegen te gaan. Heb je er wel eens aan gedacht om een dagboek bij te houden, kunsttherapie te volgen, een pauze te nemen van sociale media of een muziekinstrument te gaan bespelen? Wat je stijl ook is, er zijn veel eenvoudige manieren om een dagelijkse dosis positieve vibes te krijgen. Zorgen voor je mentale gesteldheid is zeker een trend die in 2021 niet ontbreekt.

DIY
We hebben het afgelopen jaar (en nog steeds!) veel tijd thuis doorgebracht. En het zal ongetwijfeld iedereen zijn opgevallen dat er thuis in de verschillende leefruimten nog best wel wat verbeterd kan worden. ‘Do it yourself’ werd als steeds populairder, maar juist nu meer dan ooit! Werken aan DIY in en om het huis én je salon of praktijk is IN! Dus, steek de handen uit de mouwen en pak één of twee DIY projecten aan!

+1

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen