Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vorige week wezen we je al op het uitgebreide lezingenprogramma voor nagelstylisten tijdens de Beauty Trade special 2017. Ook voor de schoonheidsspecialist, visagist en andere beauty professionals is er veel kennis op te halen in de Jaarbeurs. Naast de twee nageltheaters, zijn er op de indrukwekkende beursvloer ook twee Beauty Care kennistheaters. Drie dagen lang staan ook deze twee theaters vol met experts.

Focus op je vak

Natuurlijk staan er allerlei lezingen en presentaties op het programma die je vakkennis over de huid, nieuwe technieken, het effect van licht, ingrediënten & werkstoffen, massages, waxing en haarproblemen vergroten. Ook (plantaardige) voeding en het effect hiervan op de huid en het hele lichaam komen aan de orde in verschillende presentaties. De lezingen worden gegeven door absolute vakexperts die vol enthousiasme hun kennis met je delen.

Focus op jou als ondernemer

De andere lezingen in de Beauty Care theaters zijn meer gericht op jou als ondernemer. Hoe vertel je het verhaal van je eigen bedrijf en welke verkooptechnieken kun je nog bij jezelf en je personeel verfrissen dankzij een overzichtelijk stappenplan? Maar ook welke verantwoordelijkheden heb je als ondernemer in de beautybranche tegenover de cosmeticaverordeningen? Een andere presentatie legt de focus op je eigen gezondheid met onder meer de wijze waarop je zit. Onderwerpen die altijd helpen bij je eigen bedrijfsvoering en de wijze waarop je verantwoord naar jezelf en naar je klanten onderneemt. 

Inplannen via de beursapp

Zoals je hier kunt zien, kun je je de hele dag vermaken met het uitgebreide lezingenprogramma. Maar je wilt natuurlijk ook nog nieuwtjes opsnuiven op de beursvloer en inkopen doen. Zorg dus dat je weet waar je moet zijn om welke lezingen en workshops te volgen. Vlak voor de beurs kun je de nieuwe beursapp downloaden en daarin aangeven welke lezingen je wilt volgen. Je krijgt dan voor de aanvangstijd een notificatie zodat je weet dat het bijna begint. Handig!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen