Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Michelle Doan, oprichter van Emani Vegan Cosmetics geeft op het Beauty Trade Festival dagelijks om 12.00 uur een lezing over 'make-up 2.0'.

Het kan tegenwoordig niet groen genoeg zijn!

Michelle Doan, de oprichtster van Emani Vegan Cosmetics, loopt vóór op de mega populaire trend ‘groen ondernemen’ en de voordelen hiervan. Mede dankzij de explosief stijgende vraag naar ‘groene’ producten en de bewustwording van de schoonheidsspecialist, is het aanbod in groene cosmetica enorm gegroeid en worden steeds meer salons groener.

Het label groen en biologisch

Michelle vertelt over de evolutie en groei van biologische producten. Het label ‘groen’ en ‘biologisch’, komen wij steeds vaker tegen in het dagelijks leven. De groene producten blijven innoveren en bevatten telkens meer echt zuivere ingrediënten. Aan de hand van ervaring en visie geeft Michelle een kijkje in haar groene wereld. Zij laat ons zien wat échte groene cosmetica inhoudt en hoe jij daar als schoonheidsspecialist winst uit kan halen.

Wil jij weten hoe jij als ondernemer jouw voordeel kan halen uit het groen ondernemen? 

Kom dan naar de lezing, op 16 17 en 18 september om 12.00 uur op de Beauty Trade Festival en laat je inspireren!

Florint staat samen met Michelle Doan op stand 1F070 met Dr. Spiller Pure Skincare Solutions, Emani Vegan Cosmetics en Florilaine Bedrijfskleding.

Wij nodigen je van harte uit op stand 1F070! Maak kennis met het gezicht achter Emani Vegan Cosmetics, Michelle Doan en leer meer over het ontstaan en de werking van de bijzondere 100% Vegan make-up lijn Emani.

Tot op de beurs!

Het Florint team en Michelle Doan

0

Reacties


Gerelateerde artikelen