Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De speciale uitreikingsavond van de Beauty Awards op 22 april komt eraan! En wees gerust, dit wordt niet zomaar een feestje… Dit wordt een avond die je niet wilt missen, want niet alleen worden de winnaars in de zeven categorieën van de Beauty Awards 2018 bekend gemaakt, maar de hele avond wordt omlijst met verschillende entertainment acts, heerlijke muziek, fantastisch gezelschap en spetterende verrassingselementen. Kom met vrienden, familie en collega’s in je mooiste outfit en bewandel de rode loper om een avond lang te genieten van alle feestelijkheden. Dit wordt een avond om naar uit te kijken!

Nieuwe locatie

Na jarenlang de gala-avond op de eventlocatie Studio21 in het hart van Nederland op het Media Park in Hilversum georganiseerd te hebben, vond de organisatie het tijd voor iets nieuws. “We hebben de speciale uitreikingsavond van de Beauty Awards vernieuwd en ‘opgepimpt’ en daar hoort een nieuwe locatie bij”, legt Cathelijne Cras namens de organisatie uit. “Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein heeft verschillende prachtige zalen waar een perfect feest georganiseerd kan worden. En dat is precies wat er zondag 22 april gaat gebeuren!”

Groots evenement

Wie de uiteindelijke winnaars van de Beauty Awards 2018 zullen zijn, weten we nog niet. Wat we wél weten is dat de gala-avond op 22 april – dankzij de spetterende entertainment acts, de culinaire hoogstandjes en de in feestelijke galakleding uitgedoste aanwezigen – een avond wordt om niet te vergeten. Het is daarom zeker aan te raden dat je er ook bij bent. Om je collega, jouw schoonheidsspecialist of zus of vriendin die genomineerd zijn te supporten. Of omdat je zelf een beautyprofessional bent en dit geweldige beauty event niet wilt missen. Kom stralen op de rode loper, geniet van de show, applaudisseer voor de genomineerden en dans tijdens de afterparty!

Uitreiking Awards

De feestelijke avond staat natuurlijk grotendeels in het teken van de uitreiking van de Beauty Awards. Er zijn maar liefst zeven topspecialisten die aan het einde van de avond met een Award naar huis gaan in verschillende categorieën: Newcomer of the Year, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Midden/Oost, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Zuid, Schoonheidsspecialist van het jaar regio West, Schoonheidssalon van het jaar, klein (tot en met 3 medewerkers/fte) en Schoonheidssalon van het jaar groot (meer dan 3 medewerkers/fte). Nieuw dit jaar is ook de uitreiking van de vakprijzen van The Best Beauty Product of the Year.

Kijk voor actuele informatie over de speciale uitreikingsavond en de kaartverkoop op www.beauty-award.nl of op www.facebook.com/NLBeautyAward.

Comments


Gerelateerde artikelen