Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dit jaar vindt de uitreiking van het vakevenement de Beauty Award eenmalig virtueel plaats en jij bent uitgenodigd!

Het wachten waard
Wij zouden het geweldig vinden als je op zondag 25 april als virtuele gast bij ons online event aan-sluit om de uitreiking van de mooiste vakprijzen aan de beste schoonheidsspecialisten en -salons van Nederland mee te vieren! De Beauty Award is natuurlijk dé vakwedstrijd van de professionele beautybranche en iedereen heeft veel geduld moeten hebben voor de uitreiking van deze editie.
Het was het wachten echter waard en het belooft een fantastische avond te worden: vol spanning, gevarieerd entertainment en natuurlijk de uitreiking van de zeven awards. En het allerbeste nieuws: jij kan gratis virtueel aanschuiven! Ben jij erbij om de genomineerden vanuit de huiska-mer toe te juichen en dit unieke spektakel mee te beleven?

Felbegeerde vakprijzen
De feestelijke avond staat natuurlijk grotendeels in het teken van de uitreiking van de Beauty Awards. Er zijn maar liefst zeven topspecialisten die aan het einde van de avond een award in ont-vangst mogen nemen in de categorieën: Newcomer of the Year; Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord, Midden/Oost, Zuid en West; Schoonheidssalon van het jaar (klein) en Schoon-heidssalon van het jaar (groot). Zo krijgen we eind april eindelijk uitsluitsel wie de winnaars van de Beauty Award zullen zijn.

Dit wil je dus niet missen!
Noteer zondag 25 april daarom met blokletters in je agenda en kijk voor actuele informatie over de speciale uitreikingsavond op www.beauty-award.nl of op het facebook- en instagramaccount (@NLbeautyaward). Daar vind je ook de profielen van alle prachtige genomineerden vakvrouwen. De organisatie spreekt ook haar dank uit naar de goudsponsors Beauty Angel, Cosmedix, Klapp Cosmetics, Pascaud, zilversponsors Mesoestetic, Germaine de Capuccini, Neoderma en bronsspon-sors Beauty2People en U-Consultancy voor hun steun en geduld!

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen