Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bij de lente hoort een nieuwe look. Lees hier hoe je deze creëert.

Je voelt het in de lucht, de dagen worden weer langer… Oh wat verlangen wij toch naar de lente! Daar hoort natuurlijk een nieuwe look bij. We pakken weer flink uit met sprankelende, sprekende kleuren! Lila is dé modekleur deze lente. Het is een frisse en zachte tint die prima past bij ieder type vrouw. Of je nu blond of donker bent, je steelt de show met deze nieuwe look.

Op het gezicht
Breng eerst je favoriete tint foundation aan met de beMineral® flawless foundation brush. Mocht je meer dan een medium dekking willen, gebruik dan de beMineral® Big Kabuki kwast.

Op de wangen
Breng de Blush Envy aan op de appeltjes van de wangen. Deze frisse roze blush geeft je wangen een fris en fruitig effect.

Op de jukbeenderen
Vergeet bij deze look – en sowieso deze lente en zomer – de highlighter niet. Je ziet er tenslotte zoveel stralender en frisser uit als je de Beauty Glow Veil aanbrengt op de plekken die je mooi naar voren wilt halen.

Op de lippen
De fris lichtroze lipgloss Ride Fast sluit prachtig aan bij deze zachte en frisse look. De verzorgende ingrediënten zorgen voor mooie, glanzende en verzorgde lippen.

Op de ogen
Breng de Glimpse Ultra Bliss op de binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauwen aan voor een prachtig oplichtend effect.

Breng op de oogleden de lila tint Violet Sky aan. Hiermee zet je de basis voor deze prachtige lila/paarse ooglook.

Breng de Glimmer Cool Plum aan in de arcadeboog en laat hem naar buiten uitvloeien.

Gebruik de Eyeliner Gel Black voor de omlijsting van de ogen en creëer een prachtige intense blik. Een strakke, onberispelijke eyeliner zet je met het mooie flat liner kwastje.

Kijk eens goed in de spiegel en bewonder deze frisse, sprankelende look!

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen