Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beauty Injection is de groothandel die op basis van jarenlange praktijkervaring van huidexperts in de eigen huidpraktijk ‘Beauty Inn’, andere beauty-ondernemers wil laten groeien zodat zij hun klanten meer zelfvertrouwen kunnen geven. 

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen door huidverbetering lekkerder in hun vel zitten en daardoor meer zelfvertrouwen krijgen. We zien dan ook elke schoonheidswens als onze dagelijkse uitdaging. Als beauty-experts vinden wij het bovendien belangrijk het vak van de huidexpert en huidtherapeut naar een hoger plan te tillen want met elkaar maken wij de wereld tenslotte een beetje mooier!

In een wereld waarin onze huid dagelijks en zichtbaar blootgesteld wordt aan in- en externe factoren is het fijn dat er specialisten zijn die weten hoe ze om moeten gaan met de huid; een belangrijk orgaan en veel meer dan zomaar het omhulsel van ons lichaam. De huid verdedigt ons tegen schadelijke invloeden uit de omgeving. De huid zorgt ervoor dat wij niet oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. Ook laat de huid ons dingen voelen en maakt ons herkenbaar en aantrekkelijk voor de mensen om ons heen. Zonder huid zouden wij niet eens kunnen bestaan. En denk eens aan de huid als toonbeeld van succes en een manier om aandacht te geven aan jezelf. Dagelijkse blootstelling aan allerlei factoren maakt dat onze huid niet in optimale conditie verkeert en minder straalt dan mogelijk is. 

Beauty Injection biedt hoogwaardig huidmanagement door onze producten uitsluitend op basis van uitgebreide studies met aangetoond resultaat te selecteren zodat we veilige, aangename en resultaatgerichte kwaliteitsproducten kunnen leveren voor verantwoorde (en gezonde) huidbehandelingen. 

Onze huidexperts signaleren huidtrends en weten dat schoonheidsspecialisten inmiddels huidexperts zijn geworden die topproducten en advies op niveau waarderen om vrijwel elke beautybehoefte te kunnen vervullen. Ze kruipen als het ware in jouw huid zodat consumenten en ondernemers zoveel mogelijk kunnen stralen. Mensen en hun huidwensen zijn onze uitdaging, je bent welkom bij ons om nóg meer kleur te geven aan de huid!

www.beauty-injection.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen