Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat vind jij het beste Professional Beauty Product of the Year? Je kunt vanaf 1 oktober je stem uitbrengen voor de publieksprijs! 

De Professional Beauty Product of the Year wordt georganiseerd door Beauty Trade Professionals (BTP) ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de totale beauty branche. De Professional Beauty Product of the Year zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de deelnemers die deelnemen aan Beauty Trade Special en die zich speciaal aanmelden voor deelname aan deze wedstrijd. Er worden in vijg categorieën awards uitgereikt en nieuw dit jaar is een publieksprijs.

Vegan Detox Program van ScKIN Nutrition is een 10-daagse detox kuur waarbij juist je juist heel veel (plantaardig) gaat eten. Door een stofwisselingsswitch te maken wordt men beter in het uitscheiden van gifstoffen, val je af, krijg je een mooiere huid en wordt deze gezonder. De kuur belooft onder andere goede resultaten bij acne, werkt ontstekingsverlagend en immuunverhogend en geeft energie.

Het onderscheidende van Vegan Detox Program is dat je dezelfde effecten krijgt als bij langdurig vasten, terwijl je nu vooral veel kunt eten. Dankzij een gezondere stofwisseling worden ontstekingsprocessen uitgezet, waardoor mensen minder roodheid en acne ervaren in het gezicht of het lichaam. Daar komt als voordeel bij dat door het volgen van dit programma je beter afvalt dankzij een betere ontgifting. Ideaal voor consumenten die kampen met afvallen, acne en voeding!

Het merk Mesoestetic Pharma Group presenteert Dermamelan intimate depigmenting solution; een topische professionele oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen zoals hyperpigmentatie en veroudering. Het succes van het product zit in de dubbele werking: enerzijds het corrigerende en regulerende effect waardoor de hyperpigmentatie zal verminderen en uiteindelijk verdwijnen en anderzijds het verstevigende effect.

Mesoestetic is ontstaan vanuit een kleine apotheek in Barcelona in 1984. Het eerste product was de depigmenterende behandeling Cosmelan/Dermamelan. Vanuit het succes van die behandeling is het merk verder op zoek gegaan naar oplossingen voor specifieke huidproblemen. Vandaag is er alsmaar meer vraag naar producten die gynaecologisch-esthetische problemen oplossen en de Dermamelan Intimate methode zal die stijgende vraag beantwoorden.

Het merk Cellics is ontstaan om het beauty ritueel radicaal om te gooien, omdat de binnenkant de buitenkant laat stralen. Cell Pure is een zeer krachtige formule van 20 synergetische stofjes die het lichaam ondersteunen bij het zuiveren, door onder andere het ontdoen van afvalstoffen. Niet ieder lichaam kan namelijk de afvoer van afval- en gifstoffen goed bijbenen in de giftige wereld waarin we nu leven. Dat zien we vaak terug aan de huid (in de vorm van eczeem, acne of rosacea). Cell Pure reinigt de cellen binnenin en draagt bij aan zuiver van binnenuit.⁠ Cell Pure draagt bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie, om de gezondheid van de huid te behouden.

Met deze 10-daagse detox zorgt Cell Pure voor een schone cel, die vervolgens zijn werk kan gaan doen om te bouwen aan een gezonde en mooie huid. Het innovatieve van het product is dat het niet in pilvorm, maar in poedervorm geleverd wordt. Poeder zorgt voor een betere opname in de bloedbaan en zo komen er geen onnodige vul- en bindmiddelen het lichaam.

 

Thalion is een toonaangevend expert in de mariene cosmetica en selecteert zorgvuldig de rijkste zeewieren. Het merk presenteert Thalisvelt Concentre resculptant ventre Taille; een hydrogel op basis van de gepatenteerde werkstof Algoslim® dat gericht is tegen de ophopig van vetweefsel en het verlies aan stevigheid van de huid.

Sinds haar ontstaan heeft Thalion zich altijd in het hart van de natuur, de zee en de zeewieren bevonden. Het merk selecteert en oogst in Bretagne (Frankrijk) de meest hoogwaardige zeewieren van de Iroise Zee, die in 1988 door UNESCO als biosfeerreservaat werd aangewezen vanwege het rijke zeeleven. Dankzij de actieve hoogwaardige werkstoffen uit zeewieren en het gepatenteerde actieve ingrediënt Algoslim® is dit een vernieuwend product. Thalisvelt concentre resculptant ventre Taille heeft een drievoudige werking en strijdt niet alleen tegen vetophoping, maar maakt de huid ook strakker en gaat de effecten van stress tegen. Wie wil zo’n product nu niet?

Nederland telt 1,2 miljoen mensen die kampen met eczeem of psoriasis en daardoor een extreem gevoelige, droge, ruwe,  geïrriteerde, jeukende, schilferige of rode huid hebben. Bij kinderen is het, na astma, zelfs de belangrijkste chronische aandoening.

Nieuwe groene ‘totaal’ aanpak zonder huidbelasting!
Onze filosofie en de samenwerking met laboratoria, cosmetologen en voedingsspecialisten hebben geresulteerd in een nieuwe, natuurlijke en groene totaalaanpak, die naast de EXCM+- producten ook behandelingen, een gezonde en evenwichtige voeding en leefstijl omvat. Hiermee bieden wij een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten en richten wij ons erop de huid haar kracht terug te geven en symptomen te verminderen. Het merk biedt het EXCM Serum+ en de EXCM Cream+ aan op basis van huideigen en huididentieke ingrediënten. IK Skin Perfection snapt dat niemand afhankelijk wil zijn van hormoonzalf omdat we weten hoe belastend het voor de huid is.

Een unieke combinatie van dit vrolijke en zonnige verzorgingsproduct; de actieve botanische ingrediënten en de ontwikkeling vanuit de visie van een dokter Dr. Nadia Payot. Sunny Magic Mousse a Bronzer van Payot is niet alleen een tan activator voor een mooie bruine huid, maar egaliseert ook de huidstructuur door middel van exfoliatie en heeft ook nog eens heerlijke zonnige geur!

Sunny Magic Mousse a Bronzer is een aantrekkelijk en verrassend product met een onderscheidende visie op sun & fun. De eigenzinnige en kleurrijke zonnenlijn heeft geen omdoos uit respect voor het milieu en bevat een selectie van ingrediënten die eco en huidvriendelijk zijn. Een unieke combinatie van dit vrolijke zonverzorgings product: de actieve botanische ingrediënten en de ontwikkeling vanuit de visie van een doktersmerk.

 


De ingezonden producten worden door een vakkundige jury beoordeeld op onder andere het innovatieve karakter van het product zelf, de verpakking, de claims en de onderbouwing van de werkzaamheid van het product. De juryleden zijn aansprekende, onafhankelijke vertegenwoordigers uit de beautybranche en het bedrijfsleven.

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen