Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Leerzame presentatie van dermatoloog Dr. David Njoo tijdens Beautyspot.nl trade edition

‘Help, mijn gezicht is rood!’ Wat moet je wel of juist niet doen? Tijdens de Beautyspot.nl trade edition geeft Dr. David Njoo op zaterdag 9 en zondag 10 april antwoord op deze vraag.

Rode vlekken in het gezicht kunnen erg vervelend zijn. Je klant kan er onzeker van worden en wil graag van jou weten wat hij of zij hiertegen kan doen. Als beauty professional ben jij de aangewezen persoon om jouw klant te helpen en hem of haar weer vol vertrouwen en zonder onzekerheden door het leven te laten gaan.

Rode plekken in het gezicht

Veel mensen schrikken wanneer ze last hebben van rode plekken in het gezicht. Ze zijn vaak voor iedereen zichtbaar en kunnen daarnaast ook jeuken of branderig aanvoelen. Wat is de oorzaak van die rode plekken, is het ernstig en is het blijvend? Rode vlekken kunnen veel verschillende oorzaken hebben, van vrij onschuldig tot ernstig.

Presentatie Dr. David Njoo

Tijdens de lezing gaat Dr. Njoo in op dit vraagstuk. Hij vertelt waar je zoal aan kunt denken als je een klant tegen komt met rode vlekken in het gezicht. Wat zijn de mogelijke oorzaken, wat zijn de valkuilen en welke acties kun je ondernemen? Op zaterdag 9 en zondag 10 april staat deze leerzame presentatie van Dr. David Njoo om 13.30 uur gepland. Mis het niet!

Dermatoloog en expert

Dermatoloog Dr. David Njoo heeft meer dan 60 publicaties achter zijn naam staan in zowel nationale als internationale vakbladen. Hij is onder meer medisch adviseur van de Landelijke Vereniging voor Vitiligo Patiënten en het Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen (SNIP), lid van de Domeingroep Pigmentstoornissen van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) en hij is redacteur van het vakblad Kompakt Dermatologie. Sinds 2002 is Dr. Njoo hoofdredacteur van de grootste nationale informatieve patiëntenwebsite Huidarts.com. Met regelmaat houdt Dr. David Njoo workshops en lezingen voor artsen en paramedici over medische toepassingen van botox, fillers en lasers.

Skin Theater

Tijdens de Beautyspot trade edition van zaterdag 9 tot en met maandag 11 april kun je in het Skin Theater in de Skin-hal diverse inspirerende presentaties volgen van sprekers uit het vak. Ze houden je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Vanwege omstandigheden is de presentatie door Inge de Munnik van ons online platform Beautyspot.nl over de belangrijkste trends in beauty en wellness in 2016 helaas komen te vervallen. Benieuwd wie er allemaal komen spreken en welke onderwerpen aan bod komen? Bekijk dan hier snel het volledige programma, zodat je niets hoeft te missen!

Comments


Gerelateerde artikelen