Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op zoek naar een cursus hairextensions? Dan ben je bij de Wellness Academie aan het juiste adres. Het kapsel vormt een bepalend onderdeel van een look. Wanneer je op professionele wijze hairextensions leert zetten, kun je nog creatiever aan de slag met kapsels. Met hairextensions is geen enkel kapsel onmogelijk. Ben je werkzaam als kapster of hairstylist, dan kun je je klanten met hairextensions nog beter van dienst zijn en je klantenbestand verder uitbreiden.

Wat kun je allemaal met hairextensions?
De mogelijkheden van hairextensions zijn oneindig. Je kunt hairextensions op allerlei manieren gebruiken zowel voor hele subtiele aanpassingen van kapsels als voor extreme kapsels. Hairextensions zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer een klant graag wat meer volume in het haar zou willen hebben of wanneer een klant eens een keer graag een langer kapsel zou willen uitproberen. Daarnaast kun je met hairextensions ook meer kleur brengen in een kapsel.

Hairextensions; een blijvende trend
Het is alweer een aantal jaar geleden dat de trend van hairextensions op kwam zetten. Het bleek een trend te zijn die blijft. Steeds meer mensen maken van deze unieke mogelijkheid gebruik om hun kapsel te perfectioneren of om eens een keer iets heel nieuws uit te proberen. Een cursus hairextensions biedt kappers en hairstylisten een extra tool om nog meer variëteit en creativiteit in hun werkzaamheden aan de dag te leggen.

Hairextensions in alle soorten
Het leuke aan hairextensions is dat je eindeloos kunt experimenteren, omdat er hairextensions zijn in alle soorten, maten en kleuren. Er kan bijvoorbeeld een onderscheid gemaakt worden tussen hairextensions van natuurlijk haar en synthetisch haar. Ook zijn er afzonderlijke strengen en wefts (brede stroken haar). Daarnaast bestaan er eveneens diverse bevestigingsmethoden voor hairextensions. Het komt allemaal aan bod in de cursus hairextensions van de Wellness Academie.

Inhoud van de cursus hairextensions
De cursus hairextensions is een 2-daagse cursus waarin je alles leert over hairextensions. De eerste dag begint met de theorie achter hairextensions, maar nog dezelfde dag ga je de technieken oefenen. De tweede dag ga je je technieken verder verfijnen, zodat je na afloop een echte specialist in hairextensions bent. Ook onderwerpen als hairextensions bij huidaandoeningen, hairextensions afstemmen op de individuele klant, do’s & don’ts, naverzorging en het verwijderen van hairextensions komen aan bod.

Inschrijven cursus hairextensions
Ben je geïnteresseerd in de cursus hairextensions? De cursus wordt gegeven op 6 en 7 juni 2015 van 10:00 tot 17:00 in de vestiging van de Wellness Academie in Hasselt, niet ver over de Belgische grens bij Maastricht. Voor al onze cursussen geldt dat de inschrijvingen beperkt zijn, zodat er altijd sprake is van een prettige, leerzame en persoonlijke sfeer. Wil je verzekerd zijn van een plaats, ben er dan snel bij!

Comments


Gerelateerde artikelen