Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hot chocolate kenden we binnen de beautybranche al als een ingrediënt voor het geven van lichaamspakkingen. Hot chocolate pakkingen behoren tot de populairste lichaamspakkingen. Maar hot chocolate kun je op nog meer manieren inzetten. Wat dacht je van het geven van hot chocolate massages? De Wellness Academie heeft een unieke cursus hot chocolate massage ontwikkeld! Hot chocolate massages zijn een weldaad om te ontvangen én om te geven!

Op en top je klanten verwennen
Hoe vaak hoor je niet in je salon dat mensen echt weer toe waren aan een momentje voor zichzelf? In het drukke leven van alledag rent men zichzelf vaak voorbij. Steeds meer mensen zoeken echt dat momentje bij de wellness specialist op om ‘bij te tanken’. Dat kan op heel veel manieren, want het aanbod aan soorten massages en wellness therapieën neemt gestaag toe. Waarom kiezen voor de hot chocolate massage als uitbreiding van je diensten? Omdat het een driedubbele verwennerij is! Je combineert met de hot chocolate massage namelijk warmte, massage en de gunstige werking van cacao op lichaam en geest!

Cacao is gezond!
Cacao is rijk aan gezonde stoffen met een positieve uitwerking op zowel lichaam als geest. Zo bevat cacao antioxidanten die de huid soepel en zacht maken en het verouderingsproces van de huid vertragen. Andere essentiële stofjes in cacao zijn de cacao-polyfenolen die vrije radicalen tegengaan. Vrije radicalen kunnen ernstige ziektes veroorzaken als kanker en hart- en vaatziekten. De cafeïne en theobromine in cacao stimuleren de spieren, stimuleren het centraal zenuwstelsel en verbeteren de concentratie. De serotonine in cacao is een neurotransmitter die mensen een behaaglijk gevoel geeft.

Hot chocolate massages leren geven
De warme vloeibare cacao die gebruikt wordt voor het geven van hot chocolate massages, maakt dat alle positieve gezondheidseffecten van cacao zo goed mogelijk tot hun recht komen. Tijdens de cursus hot chocolate massage wordt er uitgebreid ingegaan op alle positieve gezondheidseffecten en het werken met de warme vloeibare cacao. Daarnaast leer je per lichaamsdeel de massagetechnieken die bij deze massagevorm horen. Na afloop van de cursus hot chocolate massage ben je in staat om zelfstandig een volledige hot chocolate massage te geven.

Uniek aan deze cursus hot chocolate massage
Uniek aan de cursus hot chocolate massage van de Wellness Academie is dat deze cursus in privévorm en op afspraak wordt gegeven in onze vestiging in Hasselt, vlak bij Maastricht. Door de één-op-één begeleiding van een ervaren docente met jarenlange ervaring als massagetherapeute zul je nog beter en vlotter deze massagevorm in de vingers krijgen. De cursus neemt slechts een halve dag in beslag. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vandaag nog een afspraak om deze unieke massagevorm te leren!

Comments


Gerelateerde artikelen