Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De lente staat voor de deur! Dé tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak! Maar we hebben het hier niet over de schoonmaak van je huis. We hebben het over een grondige reiniging van je lichaam! Dit ritueel staat ook wel bekend als ‘detoxen’. Maar hoe doe je dat? Je leert het tijdens de cursus sappen- en ontgiftingskuren van de Wellness Academie. Leer hoe je mensen kunt helpen hun lichaam te reinigen en hoe je ze kunt bijstaan bij het aanleren van een gezonde levensstijl!

Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak!
De lente is een seizoen waarin de natuur ontwaakt. Het is een seizoen vol optimisme, van vooruitkijken en nieuwe mogelijkheden. Het is het ideale moment om onnodige ballast los te laten, dat geldt vooral voor de gifstoffen die zich in ons lichaam hebben opgehoopt. Zij belemmeren ons om gezond en gelukkig te leven, omdat ze op termijn tot lichamelijke en ook geestelijke klachten kunnen leiden. Een goede reiniging van het lichaam is daarom heel belangrijk. Dit kan door middel van sappen- en ontgiftingskuren.

Gezond door het leven door te detoxen
Hoe komt het toch dat ik me voortdurend zo lusteloos en moe voel? Waarom ziet mijn huid zo dof? En waarom komen die hoofdpijn of die spijsverteringsproblemen steeds weer terug? In veel gevallen zijn een verontreinigd lichaam en een vermoeide geest het antwoord. Het drukke leven van alle dag leidt er vaak toe dat we onszelf op deze punten verwaarlozen. Tijd om het tij te keren en om aandacht aan onze gezondheid en aan die van anderen te denken met een cursus sappen- en ontgiftingskuren.

Cursus sappen- en ontgiftingskuren
In de cursus sappen- en ontgiftingskuren leer je alles over de factoren die tot opgehoopte afvalstoffen in ons lichaam leiden. Je leert welke voedingsmiddelen vervuilend werken, maar ook andere factoren als luchtverontreiniging en stress spelen hierin een rol. Vervolgens leer je hoe je met sappen- en ontgiftingskuren het lichaam kunt stimuleren om de afvalstoffen weg te voeren uit het lichaam. Je leert om sappen- en ontgiftingskuren samen te stellen, hoe een detox proces verloopt, welke supplementen je hierbij kunt inzetten en wat het doet met het lichaam. Ook leer je hoe je mensen in dit proces kunt begeleiden, zodat ze het gemakkelijker volhouden.

Kies voor een gezonde levensstijl
Gezond leven is een keuze! Voel jij je geroepen om gezond te gaan leven en om ook andere mensen daarbij te helpen? Schrijf je dan in voor de cursus sappen- en ontgiftingskuren van de Wellness Academie. De cursus gaat op verschillende momenten in het jaar van start op diverse locaties. Je kunt je nu inschrijven voor de cursus sappen- en ontgiftingskuren in Hasselt, op maar 30 minuutjes van Maastricht. De cursus gaat op 28 maart 2015 van start en bestaat uit twee lesdagen van 10:00 tot 17:00. Na afloop ontvang je een certificaat dat wordt erkend door het BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument).

Comments


Gerelateerde artikelen