Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De beste kwaliteit voor iedereen bereikbaar!

Als u aan het woord leasing denkt, denkt u vaak meteen aan 'de wagen van de zaak'. Maar heeft u al ooit aan uw praktijk/salon meubilair of apparatuur gedacht? Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan 500 euro voortaan ook gehuurd worden bij SlendersBeauty.nl en Pedicuregroothandel.nl. U betaald voor een zelfgekozen periode een vast bedrag per maand. Aan het einde van deze periode heeft u uw meubilair volledig afbetaald en is het uw eigendom.

Het leasen van uw praktijk/salon meubilair en apparatuur biedt veel voordelen:

Leasing  helpt uw liquiditeit te behouden.
Leasing heeft geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. De apparaten blijven namelijk eigendom van Grenke zodat – anders dan bij koop – de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in uw nadeel verandert. Onder de streep betekent dit:  u gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd uw kredietwaardigheid, uw balanscijfers en daarmee ook de rating van uw bedrijf.

Leasing biedt zekerheid op het gebied van planning.

Het leasen van innovatieve salonapparatuur/inrichting betaalt zich uit. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u regelmatige leasetermijnen – met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel hebt u ook nog zekerheid wat betreft planning. De constante leasetermijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in uw bedrijfsplanning.

Leasing maakt grotere investeringen mogelijk op een later tijdstip.

Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met uw bedrijf succes te hebben, moet u voortdurend investeren in moderne informatietechnologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich uitbetalen.

Door de kleine maandelijkse termijnen kunt u investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijft u de concurrentie voor.

Leasing maakt duurdere producten toegankelijk.

Doordat u een hoog bedrag verspreid over een langere periode kunt betalen zijn duurdere producten voor u toegankelijker. U kunt kiezen uit meubilair of apparatuur wat u graag in uw salon of praktijk zou willen hebben, maar wat op dit moment nog niet betaalbaar is. U kunt uw klanten de kwaliteit bieden die u wilt, en die voor u door middel van leasing ook mogelijk is.

Heeft u interesse in of vragen over leasing van praktijk/salon meubilair of apparatuur, belt of mailt u ons op: 040-2076577 of info@slendersbeauty.nl 

Comments


Gerelateerde artikelen