Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Veel saloneigenaren en medewerkers ervaren door de werkhouding veel last van nek-, schouder & rugklachten. Klachten die dagelijks voelbaar zijn en waarmee je 's avonds vermoeid thuis komt. Natuurlijk weet iedereen dat een massage best zou kunnen helpen, we nemen er alleen vaak de tijd niet voor. Met onze elektrische massagestoel wordt dit een stuk eenvoudiger.
 

1. Beter dan verwacht
Onderzoek en ervaar de mogelijkheden van een elektrische massagestoel. De huidige stoelen geven een massage die ten minste vergelijkbaar is met een gemiddelde masseur. Veel gebruikers zijn in positieve zin verrast door de kwaliteit en ervaren na 15 minuten massage zeker een verschil.

2. Zeer betaalbaar
De getoonde massagestoel kost slechts € 1.566 excl. btw en afleverkosten en dat is veel beter betaalbaar dan menigeen verwacht.

3. 15 minuten massage is voldoende
Een goede massage hoeft niet veel tijd te kosten. In 15 minuten zijn de nek, schouders en rug voldoende gemasseerd om een ontspannen gevoel te krijgen. De stoel zorgt ervoor dat de spierspanning aanzienlijk verlaagt, waardoor je met minder pijn aan het einde van je werkdag naar huis gaat.

 

Ervaar het zelf
​TotalSeat heeft een showroom in Amersfoort waar je op afspraak zelf de stoelen kunt ervaren.
Vraag informatie aan »

Comments


Gerelateerde artikelen