Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vanochtend lanceerde huidexpert Greet Hoedeman van haar nieuwste aanwinst in het leveranciersportfolio van Beauty Injection: Phitex® ClearUp. Beauty Injection wordt de exclusieve distributeur van de innovatie, waarbij een onzuivere huid eenvoudig behandelt wordt met een door wetenschappers samengestelde textielspray. 

Beauty Injection en Phidermica hebben op 31 juli 2019 de handtekening gezet onder een exclusieve distributiesamenwerking. Zij doen dit om het innovatieve Phitex® ClearUp breed in de markt te zetten en zo een vervanger te bieden voor bestaande crème-oplossingen die minder veilig, minder effectief én minder makkelijk in gebruik zijn bij acne en andere huidonzuiverheden.

Een kleine verstoring van de huid met grote gevolgen lag aan de basis van de ontwikkeling van Phitex® ClearUp. Getriggerd door de sociale impact die huidonzuiverheden op jongeren hebben, heeft gezondheidswetenschapper Werner Marks een product ontwikkeld dat tegemoet komt aan de wensen voor gebruiksgemak, effectiviteit en duurzaamheid. 

Phitex® ClearUp is een dermale textielspray, op basis van natuurlijke ingrediënten en het product is vrij van huidverzwakkende stoffen. Door een nieuw (ontwikkeld) afgiftesysteem worden antimicrobiële peptiden geleidelijk in de huid gebracht om een onzuivere huid in één keer effectief te kunnen behandelen. Binnen 6-8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt bij acne, roodheid, overmatige talgproductie of kleine ontstekinkjes. 

Wat Phitex® ClearUp echt uniek maakt, is dat als de huid in aanraking komt met ingesprayde textiel, zoals een kussensloop of T-shirt, er gedurende een hele week ‘gecontroleerd’ werkstoffen worden afgegeven. Zelfs op moeilijk te bereiken plekken zoals de rug krijgt de consument supereenvoudig, en met schone handen, een optimaal resultaat. Doordat alléén de werkstoffen direct in de huid worden gebracht is de huidbelasting minimaal.

Een van de werkstoffen in Phitex® ClearUp zorgt ervoor dat de huid zélf sterker wordt. Dit is een relatief nieuw ontwikkelde (antimicrobiële) peptide die de weerstand van de huid verhoogt zodat de huid zelf haar probleem op kan lossen. Hierdoor heeft de consument ook steeds minder van de spray nodig. 

Daarnaast is Phitex® ClearUp zó geformuleerd dat het huid-pH-neutraal is (pH=5,3), de goede bacteriën intact laat en vrij is van geur- en kleurstoffen en van Propylene Glycol. Om die redenen en door het gebruik van natuurlijke ingrediënten is het product volledig vrij van bijwerkingen.

Phitex® ClearUp zit tussen een cosmeticum en een geneesmiddel in, met dit verschil dat het zonder recept verkrijgbaar is! Ontwikkelaar  Werner Marks zegt hierover: “We wilden bewust geen glossy uitstraling hebben of dure marketinginstrumenten inzetten, maar gewoon een eerlijk product op de markt (laten) brengen dat gegarandeerd werkt en in alle opzichten een echt cosmeceutical is. Om er zeker van te zijn dat mijn product optimaal werkt en tegelijkertijd helemaal veilig is, is ieder ingrediënt zowel in vitro als in vivo (op de huid) getest. Alle testen op mensen met een onzuivere huid hebben uitgewezen dat Phitex® ClearUp volledig vrij is van huidverzwakkende, irriterende en allergieopbouwende effecten en dat het doet wat het belooft. Zo weet ik zeker dat er alleen goede en veilige werkzame ingrediënten in mijn product zitten. De uiteindelijke optimale formulering heb ik laten maken in een ISO- en GMP-gecertificeerd Nederlands laboratorium, zodat zowel mijn bedrijf als mijn product 100% Nederlands zijn”. 

Greet Hoedeman, beauty-expert en eigenaar van Beauty Injection: “Ik ben er trots op als exclusieve distributeur dit bijzondere product in de markt te mogen zetten. Wij zijn zo overtuigd van de werking dat wij zelfs een ‘geen-resultaat-geld-terug-garantie’ kunnen geven! 

Over Beauty Injection
Beauty Injection is de groothandel die jarenlange praktijkervaring van huidexperts bij ‘Beauty Inn’ inzet om andere beauty-ondernemers te laten groeien. Merken worden gekozen op basis van uitgebreide studies zodat veilige, aangename en resultaatgerichte kwaliteitsproducten geleverd kunnen worden. Vanuit die gedachtegang is Phitex® aan de merkportfolio toegevoegd. Het is onze missie om door huidverbetering mensen lekkerder in hun vel te laten zitten en daardoor meer zelfvertrouwen te geven. Elke schoonheidswens is onze dagelijkse uitdaging. Samen met onze cliënten maken wij de wereld met alle plezier een beetje mooier! 

Over Phidermica
Phidermica is de ontwikkelaar en leverancier van innovatieve cosmeceuticals en heeft zich de afgelopen zes jaar ontwikkeld als de specialist in de onzuivere huid. Phidermica neemt de gebruiker als uitgangspunt bij de ontwikkeling van haar producten.
Phidermica onderscheidt zich met de ontwikkeling van nieuwe technieken om huidaandoeningen op een natuurlijke en eerlijke manier effectief te behandelen. Haar missie is om op deze manier uiteindelijk de psychosociale problematiek van mensen met een huidaandoening te verminderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen